Ανανέωσε το σπίτι σου και μαζί τη διάθεσή σου

0

Οι αλλαγές στο σπίτι μας αναζωογονούν και φέρνουν έναν άλλο αέρα. Ανεβαίνει η διάθεσή μας και νιώθουμε πιο ωραία. Ένα πράγμα που δεν αλλάζουμε συχνά είναι τα λευκά είδη. Χρειάζονται όμως αλλαγή κι αυτά όπως και τα διακοσμητικά.

ZARA HOME_LINEN COLORIST_9

Η νέα συλλογή του Zara Home αποπνέει φρεσκάδα και κομψότητα και θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος για τους καλοκαιρινούς μήνες.  Σε αποχρώσεις του κοραλλί, του πράσινου και του λιλά τα σεντόνια, τα τραπεζομάντηλα και τα μαξιλάρια του Zara Home θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Τα λαχούρια και τα μουσταρδί λουλούδια δίνουν μια vintage διάθεση στην συλλογή και συνδυασμένα με τις απλές γραμμές δημιουργούν ένα ζωντανό και πολύχρωμο καλοκαιρινό περιβάλλον.

ZARA HOME_LINEN COLORIST_20 ZARA HOME_LINEN COLORIST_22

Ανανέωσε λοιπόν τον χώρο σου με την καινούρια συλλογή του Zara Home για να μπεις σε καλοκαιρινό mood και να ανέβει η διάθεσή σου. Συνδύασε τα υπέροχα μπλε της συλλογής με τα κίτρινα για να δημιουργήσεις μια αίσθηση γαλήνης στο σαλόνι σου. Τα παστέλ ροζ και μπλε σεντόνια θα ηρεμήσουν τον ύπνο σου και τα έντονα ροζ και κίτρινα τραπεζομάντηλα θα δώσουν χρώμα στο τραπέζι σου.

ZARA HOME_LINEN COLORIST_6 ZARA HOME_LINEN COLORIST_11

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.