Ανοιξιάτικη διακόσμηση με έντονα χρώματα για να μπούμε στο κλίμα!

0

Η άνοιξη άρρηκτα συνυφασμένη με την πολυχρωμία και την ανεβασμένη διάθεση. Τα έντονα χρώματα αποτελούν το κλειδί στην ανοιξιάτικη διακόσμηση για να χαρίσουν στο σπίτι μας την ανανέωση και την χαρά που φέρνει μαζί της αυτή η εποχή. Όλες μας θέλουμε να κάνουμε μικροαλλαγές στο χώρο μας για να μπούμε στο ανοιξιάτικο κλίμα και να νιώσουμε τη χαλαρή, ανέμελη και ανεβασμένη διάθεση κάθε φορά που μπαίνουμε στο σπίτι μας.

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, υποδέχεται την άνοιξη δυναμικά, με έντονα, χαρούμενα χρώματα και διάθεση, μέσα από τη νέα της συλλεκτική σειρά BRÖGGAN.

Λειτουργικότητα και ρετρό αισθητική

ανοιξιάτικη διακόσμηση

Η σειρά BRÖGGAN συνδυάζει τη λειτουργικότητα με τη διακόσμηση, διαθέτοντας χρηστικά αντικείμενα για χρήση εσωτερική και εξωτερική, όπως μπολ, καράφες, διακοσμητικά μαξιλάρια, τσάντες για τη θάλασσα και πολλά περισσότερα.

Η σειρά έχει μια ρετρό αισθητική και αποτελείται από προϊόντα με παιχνιδιάρικα μοτίβα, που δημιουργούν ανοιξιάτικη διάθεση τόσο σε εξωτερικούς χώρους, όσο και στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Δίνοντας στον χώρο σας ζωντάνια με τα χαρούμενα χρώματα της νέας συλλεκτικής σειράς, μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με άνεση και χαλαρή διάθεση, είτε οργανώνετε μια γιορτή, ένα πικνίκ με τους αγαπημένους σας ή απλώς κάνετε ένα ξεκούραστο διάλειμμα στη βεράντα.

Διακόσμηση μέσα-έξω

ανοιξιάτικη διακόσμηση

Τα προϊόντα της σειράς ταιριάζουν μεταξύ τους και αλληλοσυμπληρώνονται. Το ανθεκτικό τραπεζομάντηλο BRÖGGAN για παράδειγμα, τα ταιριαστά μπολ σε δύο πρακτικά μεγέθη και η επιφάνεια κοπής, δημιουργούν μια μοναδική σύνθεση τραπεζιού που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Ταυτόχρονα, με τη νέα συλλεκτική σειρά μπορείτε να διακοσμήστε τον εξωτερικό σας χώρο με πολύ χρώμα, ενώ το χαλί BRÖGGAN θα απογειώσει το σύνολο της διακόσμησης! Μπορείτε να το συνδυάσετε με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς, όπως το ριχτάρι ή το μαξιλάρι, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αλλά και το μαξιλάρι δαπέδου της σειράς.

Καλωσορίστε την άνοιξη και δημιουργήστε όμορφες στιγμές γεμάτες χρώματα με τους αγαπημένους σας, παρέα με τη νέα συλλεκτική σειρά BRÖGGAN της ΙΚΕΑ.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλεκτική σειρά  για ανοιξιάτικη διακόσμηση στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο ikea.gr.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!