Το λογισμικό webOS της LG φέρνει την επανάσταση στην εμπειρία της έξυπνης τηλεόρασης

0

Το λογισμικό webOS επόμενης γενιάς της LG επαναπροσδιορίζει της εμπειρία έξυπνων τηλεοράσεων παγκοσμίως. Το webOS αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός στον διαισθητικό σχεδιασμό user interface, την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και την εξατομικευμένη επιμέλεια περιεχομένου.

Το webOS εισάγει ένα κομψό user interface και διαθέτει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί με επίκεντρο τους χρήστες για να βελτιώνουν την αλληλεπίδρασή τους και να αναβαθμίζουν την εμπειρία της ψυχαγωγίας, εξασφαλίζοντας μια καθηλωτική εμπειρία θέασης για χρήστες όλων των ηλικιών. Με το webOS, οι εφαρμογές της LG Smart TV γίνονται απίστευτα εύχρηστες και εύκολες, επιτρέποντας τη γρήγορη περιήγηση στις εφαρμογές και την εναλλαγή από τη μία στην άλλη.

Με την τελευταία αναβάθμιση[1] του λογισμικού webOS για έξυπνες τηλεοράσεις, η LG υπόσχεται στους χρήστες μια νέα τηλεοπτική εμπειρία με τέσσερις δωρεάν αναβαθμίσεις για τα επόμενα πέντε χρόνια[2] και μεταμορφώνει την τηλεόραση στον απόλυτο οικιακό κόμβο ψυχαγωγίας. Τώρα οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν εξατομικευμένες συστάσεις περιεχομένου προσαρμοσμένες στις ατομικές προτιμήσεις και συνήθειες θέασης.

Μέσω εξελιγμένων αλγορίθμων, η πλατφόρμα μαθαίνει συνεχώς και προσαρμόζεται στη συμπεριφορά των χρηστών, διασφαλίζοντας ότι το σχετικό και ελκυστικό περιεχόμενο βρίσκεται πάντα στην Αρχική Οθόνη. Για να γίνει η θέαση ακόμη πιο απρόσκοπτη, το UI Quick Cards ταξινομεί διαισθητικά το ποικίλο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες σε κατηγορίες όπως μουσική, παιχνίδια και αθλητικά μέσα σε ένα user-centric interface που μοιάζει με τον σχεδιασμό του user interface των κινητών τηλεφώνων.

Το webOS προσφέρει μια πληθώρα λειτουργιών και υπηρεσιών για διαφορετικές ανάγκες και lifestyle, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες, όπως cloud gaming, home fitness, video κλήσεις, ζωντανά μαθήματα διδασκαλίας μέσω τηλεόρασης, άμεσο merchandising στην οθόνη, online entertainment και απομακρυσμένες ιατρικές συμβουλές και περίθαλψη.

Επιπλέον, με την λειτουργία Sports Alert για αθλητικές ειδοποιήσεις[3] κρατά τους χρήστες ενήμερους για τις αγαπημένες τους ομάδες και στέλνει ειδοποιήσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια για τις βαθμολογίες, τα τελικά αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο, ακόμα κι όταν οι χρήστες παρακολουθούν διαφορετικό περιεχόμενο.

Με ενσωματωμένη υποστήριξη για τα πιο πρόσφατα πρότυπα συνδεσιμότητας, το webOS επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με ένα ευρύ φάσμα συσκευών και υπηρεσιών. Είτε πρόκειται για ροή περιεχομένου από smartphones, είτε για πρόσβαση σε υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud, είτε για σύνδεση με έξυπνες οικιακές συσκευές, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν απαράμιλλη συνδεσιμότητα και ευκολία.

Η πλατφόρμα webOS της LG ιδρύθηκε το 2014 και έχει καταφέρει να είναι μια από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες έξυπνων τηλεοράσεων, με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό χρηστών και παρόχων που πλέον έχουν περισσότερες ευκαιρίες να διαδώσουν νέο περιεχόμενο, υπηρεσίες και χαρακτηριστικά σε ένα ευρύτερο κοινό.

Η LG πραγματοποίησε το τολμηρό όραμά της και δημιούργησε μια πλατφόρμα μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που εμπλουτίζει τη ζωή των χρηστών, παρέχοντας πολύτιμες υπηρεσίες και μια μοναδική συλλογή επιμελημένου περιεχομένου σε όλα τα προϊόντα της. Το webOS, που τροφοδοτεί περισσότερες από 200 εκατομμύρια έξυπνες τηλεοράσεις LG παγκοσμίως, θα συνεχίσει να εξελίσσεται μέσω σημαντικών αναβαθμίσεων για να φέρνει συνεχώς επανάσταση στην εμπειρία των πελατών.

Η LG θα συνεχίσει να επενδύει στο webOS για να εξασφαλίσει μια τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου και υπηρεσιών, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στους διαφορετικούς τρόπους ζωής και τις προτιμήσεις των καταναλωτών, ενισχύοντας το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα στην επιλογή περιεχομένου και την ευκολία για εκατομμύρια πελάτες σε όλον τον κόσμο.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση του webOS εδώ.

[1] Οι αναδυόμενες ειδοποιήσεις που προσφέρουν πλήρη αναβάθμιση χωρίς την ανάγκη επιλογής συγκεκριμένου UX, UI ή χαρακτηριστικών αποστέλλονται μόνο στους πελάτες που έχουν συμφωνήσει να τις λάβουν. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η αναβάθμιση δεν καλύπτει την απόδοση, τα χαρακτηριστικά ή την αντοχή του υλικού της τηλεόρασης.
[2] Το webOS RE: New Program υποστηρίζει συνολικά 4 webOS αναβαθμίσεις σε διάρκεια 5 χρόνων. Το 5ετές όριο αναβάθμισης του webOS RE: New Program είναι η παγκόσμια κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος. Η πρώτη αναβάθμιση του webOS θα προκύψει δυο χρόνια μετά τη στιγμή της αγοράς. Οι πελάτες λαμβάνουν 5 εκδόσεις του webOS συμπεριλαμβανομένης της ισχύουσας έκδοσης κατά τη στιγμή της αγοράς. Μερικά χαρακτηριστικά, εφαρμογές και υπηρεσίες ενδέχεται να μην αναβαθμιστούν, αναλόγως του μοντέλου.
[3] Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή ή χώρα. Στο Sports Alert ο χρήστης μπορεί να λάβει ειδοποιήσεις για Live Score, ειδοποιήσεις βαθμολογίας σε πραγματικό χρόνο και τελικά αποτελέσματα, να ελέγξει εύκολα τους επερχόμενους αγώνες των ομάδων σας και άλλες βασικές πληροφορίες σε ένα πλήθος πρωταθλημάτων και διοργανώσεων.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!