Ασύγκριτη ποιότητα ήχου από το νέο Sound Bar της LG!

0

Το νέο Sound Bar SN8Y της LG Electronics (LG) με τεχνολογία Meridian Lossless Packing[1], DTS:X και Dolby Atmos ήρθε για να προσφέρει ήχο κινηματογραφικών διαστάσεων. Δημιουργώντας ένα ευρύ σκηνικό ήχου, με προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας σήματος, σε συνδυασμό με το Master Quality Authenticate, μια επαναστατική τεχνολογία για την αποτελεσματική ροή (streaming) μουσικής,  οι χρήστες θα απολαύσουν ρεαλιστικό ήχο, υψηλής ποιότητας.

Ακούστε τη διαφορά με καθηλωτικό ήχο 3D

Το Dolby Atmos αναβαθμίζει τον ήχο σε 3D surround, καθώς ανιχνεύει τα αντικείμενα ήχου που μετακινούνται σε μια σκηνή, αποδίδοντας ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις. Επιπλέον, υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση για έξοδο 3.1.2 ch, ώστε οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά προγράμματα με τον πιο καθηλωτικό ήχο με ρυθμό δειγματοληψίας 96 kHz και βάθος 24 bit.

Το SN8Y λειτουργεί και ως οικιακό σύστημα διαχείρισης, καθώς επιτρέπει στους καταναλωτές να έχουν τον έλεγχο των συνδεδεμένων οικιακών LG ThinQ συσκευών από την άνεση του σαλονιού τους. Παράλληλα, διαθέτει το AI Room Calibration που βελτιστοποιεί τον ήχο, χρησιμοποιώντας αλγόριθμους. Τέλος, με το HDMI eARC (Βελτιωμένο κανάλι επιστροφής ήχου) καθιστά δυνατή τη μετάδοση ασυμπίεστου ήχου, ενώ υποστηρίζει συνδέσεις μέσω Wi-Fi και Bluetooth®, οπτικού καλωδίου ή καλωδίου HDMI.

[1] Η τεχνολογία Meridian Lossless Packing είναι αδειοδοτημένη στην Dolby ως πρότυπο για τον ήχο DVD.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.