Η Blue Collection της NEF-NEF Homeware έχει κάτι από το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου!

0

Βρισκόμαστε μία ανάσα από το περίφημο και χιλιοτραγουδισμένο ελληνικό καλοκαίρι και όλα κινούνται σύμφωνα με τους ρυθμούς του. Η θαλασσινή αύρα δένει απόλυτα με τη διάθεση μας, η οποία αρχίζει και ανεβαίνει, συνεχίζοντας την χαρούμενη διάθεση που μας έχει πιάσει από την άνοιξη. Η ανάλαφρη και ξεχωριστή αίσθηση του καλοκαιριού μεταφέρει την αύρα της Μεσογείου και στη διακόσμηση, καθώς όλοι μας θέλουμε να δώσουμε στο σπίτι μας έναν διαφορετικό καλοκαιρινό αέρα, βάζοντας όλους τους χώρους του σε summer mood!

Η NEF-NEF Homeware, η οποία αποτελεί το νούμερο ένα προορισμό για το σπίτι σας φέρνει το άρωμα και το χρώμα του Μεσογειακού καλοκαιριού στην πόρτα σας, καθώς η σειρά Blue είναι βγαλμένη από το καλύτερο καλοκαιρινό όνειρο! Μια σειρά δροσερή και συγχρόνως ανάλαφρη, φτιαγμένη από 100% βαμβάκι. Που γοητεύεται από την ομορφιά των νησιών και της Ριβιέρας και εκφράζει το πιο δυνατό trend του καλοκαιριού: το Mπλε, σε όλες του τις αποχρώσεις! Ελληνική στην ψυχή της, με έθνικ επιρροές και boho διάθεση, η Blue Collection φέρνει τη χαλάρωση και την ξενοιασιά του θέρους σε κάθε χώρο του σπιτιού  και το μόνο βέβαιο είναι ότι σας αλλάζει τη διάθεση.

Στην πλούσια γκάμα της NEF-NEF Homeware θα βρείτε εκπληκτικές πετσέτες (100% βαμβάκι το σετ 3 τεμαχίων στοιχίζει 36 ευρώ), ενώ για κάτι πιο ιδιαίτερό και ξεχωριστό μπορείτε να δώσετε την ψήφο σας σε πιο… έθνικ προτάσεις, καθώς η σειρά Blue περιλαμβάνει πετσέτα θαλάσσης –παρεό με κρόσια (στα 28 ευρώ), ριχτάρι πολυθρόνας ή καναπέ από 100% βαμβάκι (Από 29 ευρώ) και μαξιλάρες που αναμφίβολα δίνουν μία άλλη διάσταση στο καθιστικό σας. Φυσικά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς στο επίσημο site της NEF-NEF μπορείτε να εξερευνήσετε όλη τη σειρά Blue (κι όχι μόνο), ενώ παράλληλα σας περιμένουν μοναδικά προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την summer διακόσμηση των ονείρων σας, αλλά και να δώσετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας τη δική σας προσωπική πινελιά!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.