Έτσι μεταμορφώνεις μία ταράτσα όταν το budget είναι μικρό

0

To London College of Fashion ήθελε να ανανεώσει την παραμελλημένη ταράτσα του αλλά έκανε σαφές στους designers του Studio Weave πως ο προϋπολογισμός του ήταν πολύ περιορισμένος. Κανένα πρόβλημα. Εκείνοι έφτιαξαν έναν υπέροχο ανοιχτό χώρο που κοιτάζει από ψηλά την Oxford Street, χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο δάπεδο και πολλές πινελιές από χρώματα.
Χωρίς να σκάψουν, γκρεμίσουν και γενικότερα φέρουν τα πάνω κάτω στο χώρο, προτίμησαν να τοποθετήσουν ξύλινες σανίδες έχοντας βάψει αρκετές από αυτές για να «παίξουν” με τα χρώματα. Σε ορισμένα σημεία το ξύλινο   deck έχει πάρει ύψος για να προκύψουν τα παγκάκια και οι γλάστρες, με όλα μαζί να συνθέτουν στο τέλος ένα μοναδικό χώρο που μπορεί να αξιοποιηθεί για διάφορα event του ιδρύματος.
Μία πανέμορφη λύση που μπορεί να δώσει έμπνευση σε κάποιους να αυτοσχεδιάσουν τις δικές τους versions στην προσωπική τους ταράτσα.

colorful-rooftop-deck-060117-1108-01 colorful-rooftop-deck-060117-1108-02 colorful-rooftop-deck-060117-1108-03 colorful-rooftop-deck-060117-1108-04 colorful-rooftop-deck-060117-1108-05

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.