Η Cambridge Audio κάνει δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά!

0

H WaveMotion Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη της επίσημης διανομής, ενός σημαντικού Κατασκευαστή προϊόντων ήχου, προερχόμενο από την Αγγλία και φημισμένο για τον απίστευτο Βρετανικό Ήχο «Great British Sound», που παραδίδουν τα προϊόντα του. Ο Κατασκευαστής αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την Cambridge Audio, που πρόσφατα έκλεισε τα 50 της χρόνια στον χώρο του ήχου.

Η Cambridge Audio ξεκίνησε από κάποιους ταλαντούχους απόφοιτους τεχνολογίας, οι οποίοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία πρωτότυπη εταιρεία με high-tech προϊόντα στην πόλη Cambridge της Αγγλίας. Έκτοτε κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τα προϊόντα και τη τεχνολογία της, αλλά και πολλά βραβεία αναγνώρισης της ποιότητας κατασκευής τους και του premium ήχου που αποδίδουν. Η Cambridge Audio παράγει από phono stages μέχρι Bluetooth ηχεία, network streamers και πανίσχυρους ενισχυτές. Η μεγάλη γκάμα των ηλεκτρονικών της καλύπτει τις πιο απλές ανάγκες για ένα αξιόλογο ηχοσύστημα, αλλά και τους πιο «διαβασμένους» του high end ήχου που θέλουν ένα premium set up. Με 9 διαφορετικές προϊόντικές σειρές, η Cambridge Audio δίνει ολοκληρωμένες επιλογές σε κάθε λάτρη της υψηλής απόδοσης ήχου.

Η τελευταία σειρά ενισχυτών της, EDGE, έχει εντυπωσιάσει την αγορά. Oι 9 μηχανικοί που σχεδιάσαν και κατασκεύασαν την νέα αυτή σειρά, είχαν το ελεύθερο να διαλέξουν υλικά οποιουδήποτε κόστους, αρκεί να δημιουργούσαν τον καλύτερο ενισχυτή. Και αυτό έκαναν. H σειρά EDGE αποτελεί τη πιο premium σειρά ενισχυτών της Cambridge Audio και έχει κερδίσει και το πιο απαιτητικό κοινό. Ωστόσο η εταιρεία διαθέτει και best-cost ενισχυτές όπως είναι η σειρά CXA, καθώς και low-cost όπως οι Topaz AM.

Πλέον, με την άφιξη της σειράς ALVA η Cambridge Audio παρουσιάζεται και στον χώρο του βινυλίου, με το πικάπ ALVA TT να κλέβει τις καλύτερες κριτικές.  Πρόκειται για το πρώτο πικάπ με Bluetooth APTX HD που παραδίδει ασύρματα, high-res ήχο. O ήχος του ALVA TT απογειώνεται συνδυασμένος με τους προενισχυτές DUO & SOLO της ίδιας σειράς.

Διαθεσιμότητα

Από τον Μάιο 2019, τα προϊόντα της Cambridge Audio θα διατίθενται σε ένα εκτεταμένο δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων Ήχου και Εικόνας σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη WaveMotion, τον επίσημο διανομέα της Cambridge Audio στην Ελλάδα, στο τηλ.: 210-9244505 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.wavemotion.gr

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.