Το Killing Eve που προβάλλεται αποκλειστικά από το Vodafone TV καλύτερη σειρά του 2019!

0

Τα British Academy Television Awards (Bafta TV), ο πιο σημαντικός θεσμός επιβράβευσης τηλεοπτικών παραγωγών στην Ευρώπη, ανέδειξε χθες το Killing Eve ως καλύτερη βρετανική σειρά της χρονιάς. Το Killing Eve προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από το Vodafone TV.

Τα τηλεοπτικά βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναδεικνύουν τις καλύτερες και πιο συναρπαστικές σειρές και τηλεοπτικές παραγωγές, ήδη από το 1956. Η φετινή διοργάνωση ανέδειξε ως ξεκάθαρο νικητή το Killing Eve, τη συναρπαστική σειρά μυστηρίου  της Phoebe WallerBridge, η οποία έφυγε με τα 3 πιο σημαντικά βραβεία από τη χθεσινή λαμπερή απονομή.

Η αριστουργηματικά απολαυστική, ασυνήθιστη σειρά μυστηρίου, η οποία αναδείχθηκε ήδη ως καλύτερη σειρά και το 2018 από πολλά καταξιωμένα media παγκοσμίως, ανατρέποντας την τυπική φόρμα του κατασκοπικού θρίλερ δράσης, απέσπασε τα Bafta Καλύτερης Δραματικής Σειράς, Καλύτερου Γυναικείου Πρωταγωνιστικού Ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία της Jodie Comer και Καλύτερου Δεύτερου Γυναικείου Ρόλου για τη Fiona Shaw. Η δημιουργός της σειράς και πρωταγωνίστρια του Fleabag, Phoebe WallerBridge, μια από τις πιο σημαντικές «πένες» της παγκόσμιας ψυχαγωγίας σήμερα, η οποία θα συνυπογράψει το σενάριο του επόμενου James Bond ευχαρίστησε τους πάντες από σκηνής, παραλαμβάνοντας την ύψιστη διάκριση για τηλεοπτική δημιουργία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η σειρά:

Βασισμένο στις νουβέλες του Luke Jennings, το Killing Eve εστιάζει στις ζωές δυο ξεχωριστών γυναικών, της Eve και της Villanele. Η Eve είναι μια σχεδόν απελπισμένη, τρομακτικά έξυπνη αξιωματικός της MI5, της περίφημης βρετανικής υπηρεσίας ασφαλείας, η οποία ενώ πάντα ονειρευόταν μια συναρπαστική ζωή κατασκόπου, είναι αναγκασμένη να πλήττει από τη βαρετή δουλειά γραφείου της. Η Villanelle είναι μια μανιώδης, φοβερά ευφάνταστη και ταλαντούχα δολοφόνος, η οποία απολαμβάνει τις πολυτέλειες της ζωής εκμεταλλευόμενη την οικονομική ευχέρεια που της παρέχει η απαιτητική και βίαιη δουλειά της. Μια σειρά από συναρπαστικές συγκυρίες φέρνουν συνεχώς τη μια στη ζωή της άλλης, αναπτύσσοντας μια μορφή παιχνιδιού «γάτας-ποντικού», μέχρι να αναπτυχθεί ανάμεσά τους μια από τις πιο καθηλωτικές εμμονές της μικρής οθόνης.

Μην το χάσετε στο Vodafone TV! 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.