Χειμώνας σημαίνει θαλπωρή: όλες οι λύσεις για ζεστό σπίτι

0

Μπορεί προς το παρόν οι θερμοκρασίες να διατηρούνται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, σύντομα όμως θα υποδεχτούμε τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα, που παραδοσιακά είναι συνώνυμες της… θαλπωρής. Οι συνθήκες όμως φέτος, μας καλούν να σκεφτούμε διπλά και τρίδιπλα τα μέσα θέρμανσης που θα χρησιμοποιήσουμε, αφού η ενεργειακή κρίση και οι «τσουχτερές» τιμές στα αγαθά επιβάλλουν να κάνουμε σωστές επιλογές, εξασφαλίζοντας αφενός το ζεστό σπίτι που έχουμε ανάγκη και αφετέρου τη μέγιστη δυνατή οικονομία. Για τον λόγο αυτό, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε, ξεφυλλίζουμε τον νέο κατάλογο θέρμανσης της Praktiker, ο οποίος περιλαμβάνει κορυφαίες λύσεις που ικανοποιούν κάθε ανάγκη.

Ο νέος κατάλογος της Praktiker είναι εντυπωσιακός ήδη από το εξώφυλλο, καθώς η εικόνα είναι φτιαγμένη από έναν αλγόριθμο Τεχνητής Νοημοσύνης, τεχνολογίας ΑΙ, με χρήση λεκτικών εντολών. Πρόκειται για μια καινοτομία που εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε κατάλογο στο λιανεμπόριο. Παράλληλα όμως, μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με μια πλούσια γκάμα ετοιμοπαράδοτων συσκευών κορυφαίων brands που συνδέονται με τη θέρμανση. Κλιματιστικά, σόμπες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αφυγραντήρες, είδη κι αξεσουάρ ηλεκτρικής θέρμανσης, καύσιμης ύλης, αλλά και λύσεις για ηλεκτρικά επιστρώματα και παπλώματα υπόσχονται να ζεστάνουν το σπίτι μας τον χειμώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πως όμως μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι επιλέγουμε τα σωστά προϊόντα θέρμανσης για τον δικό μας χώρο από την ομολογουμένως πλούσια γκάμα που βρίσκουμε στον νέο κατάλογο;

Το παν σε αυτή την περίπτωση είναι να γνωρίζουμε πέντε βασικά πράγματα τόσο για την κατηγορία προϊόντων που επιλέγουμε όσο και για τον ίδιο μας το χώρο, προκειμένου να επιλέξουμε με ασφάλεια αυτό που χρειαζόμαστε. Η εξειδικευμένη ομάδα της Praktiker παράλληλα είναι πάντα πρόθυμη να μας καθοδηγήσει, καθώς διαθέτει ειδική τεχνογνωσία στα είδη θέρμανσης.

Όλες οι επιλογές ηλεκτρικής θέρμανσης

Στα καταστήματα της Praktiker ο ενδιαφερόμενος θα βρει καλοριφέρ λαδιού, θερμοπομπούς, θερμάστρες χαλαζία, κονβέκτορες, αερόθερμα και ηλεκτρικά υποστρώματα. Οι συγκεκριμένες λύσεις ηλεκτρικής θέρμανσης διακρίνονται για την υψηλή τους απόδοση, όμως, προτού προχωρήσουμε σε αγορά, είναι απαραίτητο να εξεταστούν το μέγεθος του χώρου, η τοποθέτηση, η αντοχή σε υγρασία ή υδρατμούς, η δυνατότητα εξ’ αποστάσεως χειρισμού και η ύπαρξη χρονοδιακόπτη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή απόδοση.

Ποια σόμπα είναι πιο οικονομική;

 

Σόμπες υπάρχουν πολλές και αποτελούν μια αρκετά δημοφιλή επιλογή, αφού είναι εξαιρετικά πρακτικές και εύκολες στη χρήση. Στην Praktiker υπάρχει μια αξιόλογη γκάμα σε σόμπες Pellet, ξύλου, υγραερίου και εξωτερικού χώρου. Γι’ αυτόν που αναζητά μια οικονομική επιλογή για να ζεστάνει ένα μεσαίο ή μεγάλο χώρο, η σόμπα Pellet είναι… μονόδρομος, καθώς θερμαίνει με το μικρότερο δυνατό κόστος. Πρόκειται για σόμπες που εγκαθίστανται εύκολα στο σπίτι από τους συνεργαζόμενους τεχνικούς της εταιρείας και μπορείς να αποκτήσεις ακόμα και με δόσεις χωρίς πιστωτική, μέσω του προγράμματος Δ-ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ της Praktiker.

Βρες το σωστό κλιματιστικό

Η εταιρεία είναι πλήρως εξοπλισμένη με μια μεγάλη ποικιλία κλιματιστικών τεχνολογίας Inverter και «έξυπνες» λειτουργίες, τα οποία είναι κατάλληλα για εξοικονόμηση ενέργειας και εξασφαλίζουν ένα άνετο και υγιεινό περιβάλλον. Αυτό που πρέπει να λαμβάνεται όμως πάντα υπόψη είναι η ενεργειακή κλάση. Όσο υψηλότερη είναι, τόσο μεγαλύτερη η εξοικονόμηση κόστους και ενέργειας. Αν πιστεύεις, λοιπόν, ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις το παλιό σου κλιματιστικό, καλό είναι να γνωρίζεις ότι η Praktiker επιβραβεύει την ανακύκλωση συσκευών και παραλαμβάνει εντελώς δωρεάν τις παλιές σου συσκευές.

Αφυγραντήρες και καθαριστές αέρα

Όλο και περισσότεροι επενδύουν τα τελευταία χρόνια σε έναν αφυγραντήρα και όχι άδικα. Ακόμα κι αν έχουμε επιλέξει την κατάλληλη λύση θέρμανσης, ο αφυγραντήρας είναι αυτός που θα προετοιμάσει το περιβάλλον, ώστε οι συσκευές να αποδώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στον ανανεωμένο κατάλογο της Praktiker μπορείς να βρεις τον δικό σου αφυγραντήρα, όπως και μια μεγάλη ποικιλία από καθαριστές αέρα, καύσιμη ύλη αλλά και κάθε απαραίτητο αξεσουάρ θέρμανσης.

Σημειώνεται ότι η Praktiker συμμετέχει δυναμικά στο νέο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ», προσφέροντας ολοκληρωμένη γκάμα σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων: θερμοπρόσοψη, θερμομόνωση, ηλιακοί θερμοσίφωνες, λέβητες, αντλίες θερμότητας και κλιματιστικά.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.