Πολυθρόνα: Statement κομμάτι που απογειώνει τον χώρο σου!

0

Είτε σχεδιάζεις το σαλόνι σου από την αρχή είτε θέλεις να κάνεις μικρές διακοσμητικές αλλαγές αλλά με γνώμονα να έχεις ένα statement κομμάτι με χρώμα, τότε η ιδανική επιλογή είναι να δηλώσεις αυτό που θες με την προσθήκη μιας πολυθρόνας που θα λέει πολλά.  Γιατί να μην επιλέξεις ένα άνετο κομμάτι που φέρνει επίσης ένα κομψό πλεονέκτημα στο σπίτι σου; Μπορείς να ψάξεις για κάτι vintage, μοντέρνο ή ζωντανό και νεανικό.

Εμείς έχουμε να προτείνουμε κάποιες πολυθρόνες που σίγουρα μπορούν να δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω στο χώρο σου!

Millennial Pink Barrel Chair

Μπορεί να ταιριάξει τέλεια με ουδέτερους τόνους και να τραβήξει τα βλέμματα. Το σχήμα της είναι μοντέρνο αλλά εύκολο να «δέσει» με vintage κομμάτια.

Teal Linon Trelis Accent Chair

Αυτή η γαλαζοπράσινη καρέκλα ταιριάζει με όλες τις γήινες αποχρώσεις και είναι βέβαιο ότι μπορεί να λειτουργήσει πολύ μοντέρνα στο χώρο.

Yellow Memory Foam Bean Bag

Αν θέλεις κάτι χαλαρό και νεανικό ένα κίτρινο πουφ θα δώσει σίγουρα μια hippie διάθεση στο χώρο σου.

Deep Purple Coleen Accent Chair

Με την καλλίγραμμη δομή και τις καθαρές γραμμές της, αυτή η μοβ πολυθρόνα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτύχετε μοντέρνο στυλ. Τόσο απλή όσο και εκλεπτυσμένη.

Jarrow Gingham Armchair

Εάν τα μοτίβα είναι περισσότερο το θέμα σου, αυτή η άνετη πολυθρόνα «σκάκι» είναι ιδανική τόσο για καλοκαιρινή εμφάνιση σε αγροικία όσο και για τη φθινοπωρινή ζεστή αισθητική που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Είναι τόσο ευέλικτη και μοναδική δηλαδή ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι σε ένα έπιπλο.

 

 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.