Αυτή η φανταστική χειροποίητη πίτσα με φέτα και σπανάκι, είναι ιδανική συνταγή για να φτιάξεις κάτι γευστικό, γρήγορο και εύκολο εκιδικά για δείπνο!
Υλικά:
- 1 έτοιμη ζύμη πίτσας
- 200γρ. φέτα, τριμμένη
- 300γρ. σπανάκι φρέσκο, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, λεπτοκομμένες
- 100γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες:
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C.
- Σε ένα τηγάνι, θερμαίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σπανάκι με το σκόρδο μέχρι να μαλακώσει. Αλατοπιπερώνετε.
- Απλώνετε τη ζύμη πίτσας σε ένα ταψί, προσθέτετε το σπανάκι, τη φέτα και τη μοτσαρέλα από πάνω.
- Ψήνετε για περίπου 15-20 λεπτά, ή μέχρι να χρυσίσει η ζύμη και η μοτσαρέλα να λιώσει.
- Σερβίρετε ζεστή.
Καλή απόλαυση!