Η νέα γενιά Praktiker έφτασε στη Θεσσαλονίκη!

0

Το κατάστημα Praktiker Θεσσαλονίκης (Μαρίνου Αντύπα, Πυλαία)  αλλάζει, ύστερα από 29 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, και ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό με νέο αέρα!

Οι επισκέπτες του ριζικά ανανεωμένου καταστήματος θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους αντικρίζοντας την εμπνευσμένη από τα χρωματιστά παράθυρα της Μεσογείου πρόσοψη και το νέο λογότυπο, με τον μοντέρνο και «καθαρό» σχεδιασμό. Παράλληλα, ο ανακαινισμένος  προθάλαμος, με το επιβλητικό φυτό στη μέση, καλωσορίζει πλέον τους επισκέπτες και τους καλεί να ζήσουν τη νέα εμπειρία Praktiker.

Περνώντας τις πόρτες, θα ανακαλύψουν στα 9.475 τ.μ. του καταστήματος προτάσεις για όλες τις ανάγκες τους για το σπίτι και τον κήπο, με χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα, επώνυμα προϊόντα. Μεταξύ άλλων, θα περιηγηθούν σε μια  έκθεση επίπλων έκτασης 710 τ.μ., θα ανακαλύψουν και θα δοκιμάσουν μέσα σε περισσότερα από 900 τ.μ. ηλεκτρικές συσκευές από τα μεγαλύτερα brands του κόσμου, καθώς και τις πιο σύγχρονες τηλεοράσεις και την πιο πλήρη γκάμα  λύσεων θέρμανσης και ψύξης, θα βρουν τα πάντα για το BBQ, καθώς και πάνω από 770 τ.μ. με όλα όσα θα χρειαστούν για τη βεράντα, τον κήπο και την ταράτσα τους, στο Urban Kipos by Praktiker!

Στο νέο All Services Corner, θα βρουν συγκεντρωμένες όλες τις υπηρεσίες Praktiker, όπως σύνδεσης και επίδειξης, επισκευής, συντήρησης, συναρμολόγησης και εγκατάστασης καθώς και τη δημιουργία αντίγραφων κλειδιών ενώ θα μπορούν να παραλάβουν και τις οnline παραγγελίες τους με την υπηρεσία Click & Collect.

Η νέα εμπειρία Praktiker έχει πάντα στον πυρήνα της τις έννοιες της συμπερίληψης και της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας. Γι’ αυτό και το ανανεωμένο κατάστημα της Θεσσαλονίκης έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Σπίτι Ανοιχτό», διαθέτει την απαραίτητη σήμανση ώστε να είναι προσβάσιμο σε όλους και φυσικά προσφέρει προϊοντικές λύσεις που κάνουν πιο εύκολη τόσο την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία όσο και των εμποδιζόμενων ατόμων.

Τέλος, το καταναλωτικό κοινό μπορεί να ολοκληρώσει τις αγορές του κάνοντας χρήση ευέλικτων τρόπων πληρωμής, με ή χωρίς πιστωτική κάρτα και με εξόφληση έως 60 δόσεις.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.