Creative SXFI CARRIER – H Νέα Διάσταση στις Ηχομπάρες παρουσιάζεται στην CES 2020!

0

Η Creative Technology παρουσιάζει στην CES 2020 την Creative SXFI CARRIER, μια home theater ηχομπάρα που δημιούργησε από κοινού με την Dolby Laboratories. Συνδυάζοντας τις πρωτοποριακές δυνατότητες και των δύο εταιρειών στην τεχνολογία ήχου, στο design και στην τεχνολογία surround, η SXFI CARRIER επαναπροσδιορίζει τα όρια απόδοσης που μπορεί να επιτύχει μια συμπαγής ηχομπάρα.

Πρώτη στο Είδος της Dolby Atmos® Speaker System (DASS) Ηχομπάρα

Η ποιότητα ήχου των compact soundbars υποβαθμίζεται συνήθως από το μικρότερο αποτύπωμα της που περιορίζει την ικανότητά τους να δημιουργούν μια εκτενή ορχήστρα. Η SXFI CARRIER, παρά το γεγονός ότι έχει μήκος μόλις 880mm, προσφέρει εντυπωσιακό ήχο χάρη στο προσαρμοσμένο Dolby design για μια πρώτη στο είδος της DASS ηχομπάρα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Creative που σκοπό έχει να φέρει αυτή την πρώτη στο είδος εμπειρία ηχομπάρας στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Mahesh Balakrishnan, Αντιπρόεδρος της Dolby Laboratories. «Οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαμβάνουν μια συναρπαστική εμπειρία Dolby Atmos μέσω ενός καινοτόμου acoustic design που αναπτύχθηκε από την Dolby, το οποίο είναι ανήκουστο από έναν τόσο μικρό συμπαγή τύπο.»

Η SXFI CARRIER συνεχίζει το τεχνολογικό θαύμα της βραβευμένης ηχομπάρας της Creative, X-Fi Sonic Carrier, που ονομάστηκε από τους ειδικούς της βιομηχανίας ως «η ηχομπάρα των θεών». Η ανάπτυξη του SXFI CARRIER περιλάμβανε σχολαστική ρύθμιση των ακουστικών εννοιών, για να επιτύχει μια παρθένα, αναλλοίωτη και ισχυρή ακουστική απόδοση  που μεταφέρει τη δύναμη ενός home theater σε ένα απίστευτα συμπαγές σχήμα. Η τελική πινελιά είναι ένα ισχυρό ασύρματο subwoofer 10 ιντσών, το οποίο χρησιμεύει για τη μεγιστοποίηση του πλήρους δυναμικού της συναρπαστικής αυτής ηχομπάρας.

Η Πρώτη Ηχομπάρα με Super XFi®   

Η SXFI Carrier σπάει ακόμα ένα φράγμα, καθώς είναι η πρώτη ηχομπάρα παγκοσμίως που διαθέτει την Super X-Fi Headphone Holography τεχνολογία της Creative – η οποία σάρωσε τα 15 καλύτερα βραβεία στη CES 2019. Η Super X-Fi τεχνολογία αναπαράγει τη σκηνή ήχου ενός surround συστήματος ηχείων σε ακουστικά και την εξατομικεύει με Τεχνητή Νοημοσύνη για μια φυσική εμπειρία ακρόασης. Οι χρήστες θα μπορούν να βιώσουν αυτή την εμπειρία μέσω της εξόδου ακουστικών της SXFI CARRIER και να απολαύσουν τον κινηματογραφικό ήχο σαν να ακούνε σε speaker mode,  ένα χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιμο αν βλέπετε ταινίες αργά τη νύχτα.

Πέρα από αυτό, η SXFI CARRIER διαθέτει επίσης ένα ευέλικτο προφίλ συνδεσιμότητας, όπως θύρες Bluetooth, USB-C και USB-A, θύρα HDMI eARC για ασυμπίεστο και χωρίς απώλειες ήχο HD και δύο εισόδους HDMI 2.1, – που επιτρέπουν  πλούσια ποιότητα ήχου και εικόνα υψηλής ευκρίνειας να περάσουν από μια πηγή βίντεο 8K.

“Η SXFI CARRIER είναι το αποτέλεσμα της καθοριστικής συνεργασίας μεταξύ της Dolby και ημών, η οποία ξεπέρασε πολλά όρια και έχει πραγματοποιήσει πολλές δυνατότητες για το τι μπορεί να επιτύχει μια συμπαγής ηχομπάρα, κάτι που φυσικά ήταν δυνατό μόνο με την πλήρη αφοσίωση και δέσμευση των δύο ομάδων. Η SXFI CARRIER είναι σε θέση να επιτύχει την ίδια ηχητική υπογραφή με την Sonic Carrier, στο μισό μέγεθος και σε ένα κλάσμα της τιμής του. Επιπλέον, με την Super X-Fi Headphone Holography, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την ολοκληρωτική εμπειρία Dolby Atmos και μέσω των ακουστικών τους», δήλωσε ο Sim Wong Hoo, Διευθύνων Σύμβουλος της Creative.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Η SXFI Carrier είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2ο τρίμηνο του 2020 και θα κινηθεί στο ελκυστικό πλαίσιο των λιγότερο από 1.000$

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.