Πως να τονίσετε το γκρι χρώμα στο σαλόνι σας

0

Το γκρι χρώμα σε χώρους όπως το σαλόνι σας μπορεί να φανεί …βαρετό. Σας έχουμε μερικούς συνδυασμούς ώστε να το τονίσετε και να φαίνεται πολύ μοντέρνο και σικ.

Παίξτε με έντονες αντιθέσεις 

Ο γκρι τοίχος σας δίνει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Μπορείτε να προσθέσετε χρωματιστά διακοσμητικά χωρίς να φοβάστε ότι το αποτέλεσμα θα δείχνει κιτς. Τολμήστε να προσθέσετε στο γκρι σαλόνι σας φλούο χρώματα, να παίξετε με τον συνδυασμό ψυχρού – θερμού και να δημιουργήσετε έντονες αντιθέσεις. Ακόμη και το πιο σκούρο γκρι που θυμίζει βιομηχανικό κτήριο, μπορεί να τονιστεί υπέροχα με έναν χρωματιστό καναπέ σε κόκκινο ή βυσσινί χρώμα. Η αντίθεση μπορεί να δημιουργηθεί και από ένα φυτό στη μέση του σαλονιού, εσείς διαλέγετε.

γκρι σαλόνι

Ακόμη, μπορείτε να κρεμάσετε άφοβα στους τοίχους έργα τέχνης με πολλά χρώματα.

Επικεντρωθείτε στο φως και στις υφές

Δεν είναι αναγκαίο να προσθέσετε χρώμα. Μπορείτε να κρατήσετε τον χώρο σε ουδέτερους τόνους και να είναι ταυτοχρόνως σικ το αποτέλεσμα. Απλά θα πρέπει να φροντίσετε να υπάρχουν πηγές φωτός στο δωμάτιο που θα το κάνουν να φαίνεται πολύ φωτεινό. Αυτό, θα κάνει το γκρι χρώμα να τονιστεί υπέροχα. Επίσης, δώστε προσοχή στις υφές του δωματίου. Μπορείτε να τοποθετήσετε συμμετρικά διακοσμητικά που θα είναι και εκείνα σε ουδέτερους τόνους. Μην διστάσετε να κρεμάσετε ακόμη και τον παλιό σας πολυέλαιο, αρκεί να το κάνετε με μοντέρνο και σύγχρονο τρόπο.

γκρι σαλόνι

Οι ίδιοι κανόνες μπορούν να εφαρμοστούν και σε μπεζ χώρους. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες μεταξύ των χρωμάτων και τον τόνων και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα ικανοποιητικό. Προσοχή όμως, ότι προσθήκες κάνετε πρέπει να δείχνουν μοντέρνες αλλιώς κινδυνεύει να δείξει το σαλόνι σας παλιομοδίτικο.

 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.