Διευρύνεται η Slim σειρά για την πλύση των ρούχων από την LG

0

Η Slim σειρά πλυντηρίων ρούχων και πλυντηρίου- στεγνωτηρίου της LG Electronics (LG) έχουν μικρότερο βάθος από τα αντίστοιχα συμβατικά μοντέλα, αποτελώντας την ιδανική λύση για τοποθέτηση σε μικρότερους χώρους χωρίς συμβιβασμούς στην χωρητικότητα.

Νέα μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά της Slim σειράς, η οποία περιλαμβάνει συνολικά πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων 8,5/5 κιλών και πέντε μοντέλα πλυντηρίων ρούχων από 7 έως 8,5 κιλών χωρητικότητας πλύσης[1]. Συγκεκριμένα, το Slim πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων της LG (F2DV5S8H0E), με διαστάσεις 60x47x85 εκ., αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση, καθώς συνδυάζει πλύση και στέγνωμα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τα πλυντήρια διακρίνονται για τις καινοτόμες τεχνολογίες που διαθέτουν, όπως η τεχνολογία AI DD™[2] χάρη στην οποία η συσκευή ανιχνεύει το βάρος και την απαλότητα του υφάσματος και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για τα ρούχα για ακόμα μεγαλύτερη προστασία. Παράλληλα, με την τεχνολογία Steam™ εξαλείφεται το 99,9% των αλλεργιογόνων[3], όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα. Επιπλέον, διαθέτουν τον συμπιεστή Inverter Direct Drive™ με 10 χρόνια εγγύηση για το μοτέρ και τεχνολογία 6 Motion, όπου μέσω έξι διαφορετικών κινήσεων του κάδου παρέχεται καλύτερη απόδοση και φροντίδα στα υφάσματα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.