Με χρώματα KRAFT Paints υλοποιείται η μεγαλύτερη τοιχογραφία που έχει δημιουργηθεί ποτέ από τον Δήμο Αθηναίων

0

Η KRAFT Paints, συνεχίζοντας να χρωματίζει τις πόλεις και να ζωντανεύει τις αστικές περιοχές, μέσω του προγράμματος του Δήμου Αθηναίων «Υιοθέτησε την πόλη σου», παραχώρησε 812 λίτρα ακρυλικού χρώματος 4 Seasons, για τη δημιουργία της μεγαλύτερης τοιχογραφίας που υλοποιήθηκε ποτέ από τον Δήμο Αθηναίων, σε έναν τοίχο επιφάνειας 1.100 τ.μ., έξω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, στην καρδιά της πόλης. Οκτώ διάσημοι street artists δημιούργησαν με χρώματα KRAFT Paints, ένα μοναδικό και πολύχρωμο έργο τέχνης, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα αθλητικά ιδεώδη.

Το εντυπωσιακό mural του αρχαιότερου αθλητικού συλλόγου της χώρας, δημιουργήθηκε από τους ταλαντούχους καλλιτέχνες SoteurTzomakasBassment RatsCacao RocksKezVolkov, Γιαννακόπουλος και Gospel, οι οποίοι συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν αυτό το έργο τέχνης που αποτυπώνει το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα, αποτίει φόρο τιμής στο παρελθόν και στέλνει ηχηρά μηνύματα για το υγιές μέλλον του αθλητισμού.

Με αφορμή την ολοκλήρωση αυτού του πρωτότυπου έργου στην περιοχή της Κυψέλης, ο Δήμος Αθηναίων διοργάνωσε την Τετάρτη 29 Ιουνίου έξω από τις εγκαταστάσεις της ιστορικής αθηναϊκής ομάδας μία ξεχωριστή γιορτή, παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Στην εκδήλωση, συμμετείχαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στα καλοκαιρινά camps του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου. Τον συντονισμό του έργου ανέλαβε το Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων υπό την εποπτεία της Κατερίνας Κοσκινά, ενώ υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Art Hub Athens.

Η Ελένα ΚαραβασίληStrategy & Innovation Advisor της KRAFT Paints, ανέφερε: “Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε την Αθήνα να γεμίζει χρώμα με μοναδικά έργα τέχνης, που συμβάλλουν στην αισθητική αναβάθμιση της πόλης. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να είμαστε μέρος μιας τόσο όμορφης πρωτοβουλίας, η οποία αναβαθμίζει τον ιστορικό χώρο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου. Ευχαριστούμε θερμά τους οκτώ ταλαντούχους καλλιτέχνες που εμπνεύστηκαν από τις αποχρώσεις μας και αξιοποίησαν στο μέγιστο τα χρώματα της KRAFT Paints, τον Δήμο Αθηναίων, τη διοίκηση του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου και την Art Hub Athens, για την άριστη συνεργασία”.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.