Δώστε ζωή στο χώρο σας με τη νέα σειρά διακοπτών Sedna Design/Elements από τη Schneider Electric

0

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε την έναρξη εμπορευσιμότητας της νέας σειράς διακοπτών Sedna Design/Elements, ειδικά σχεδιασμένη για τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους και τους λάτρεις του design.

Η σειρά Sedna σηματοδοτεί την άφιξη μιας νέας γενιάς διακοπτικού υλικού, εμπνευσμένη από τις νέες τάσεις στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Η συγκεκριμένη σειρά ξεχωρίζει για τις μοντέρνες γραμμές και την κομψή εμφάνιση. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα αξεσουάρ, είναι η τελική πινελιά που προσθέτει λάμψη σε κάθε εσωτερικό χώρο και ταιριάζει με κάθε στυλ διακόσμησης, όπως για παράδειγμα vintage, chic, industrial.

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Design και Elements, καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει μια ποικιλία χρωματικών επιλογών και υλικών, που δίνουν την αίσθηση ξύλου, πέτρας, μετάλλου και γυαλιού, σε προσιτή τιμή για όλους.

Διατίθενται πλαίσια σε όλα τα φινιρίσματα, μίας έως πέντε θέσεων, και μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα φινιρίσματα των μηχανισμών.

Αποτελεσματικός σχεδιασμός και φινίρισμα κατά της σκόνης: Τα πλαίσια Sedna είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη συγκεντρώνουν σκόνη. Τα γυαλιστερά υλικά επιλέχθηκαν για την ωραία εξωτερική τους εμφάνιση, φυσικά, αλλά και για την αποτροπή συσσώρευσης σκόνης.

Λειτουργίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη

Η νέα σειρά Sedna προσφέρει όλες τις σύγχρονες λειτουργίες για να ξεπεράσει τις προσδοκίες των πελατών και να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ευκολία.

Φορτιστές USB: Προσθήκη ευκολίας και στυλ σε κάθε σύγχρονο σπίτι

Με την εγκατάσταση του κατάλληλου ενσωματωμένου φορτιστή USB στο σωστό σημείο, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να διατηρούνται φορτισμένες οι ηλεκτρονικές συσκευές όλης της οικογένειας. Όποιο δωμάτιο κι αν επιλεχθεί – το σαλόνι, η κουζίνα, η κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο – η λύση Sedna μπορεί να ενσωματωθεί. Τέλος, όλοι οι φορτιστές Sedna διαθέτουν δύο θύρες USB για να μπορούν να φορτίσουν ταυτόχρονα δύο συσκευές.

Η νέα σειρά Sedna δίνει στους ηλεκτρολόγους τη δυνατότητα ευκολότερης, ταχύτερης και πιο πρακτικής εγκατάστασης σε κάθε βήμα – από τη σύνδεση και την ευθυγράμμιση έως τη στερέωση, την τοποθέτηση και τη δοκιμή.

Η νέα σειρά διακοπτών της εταιρείας είναι διαθέσιμη από σήμερα μέσω του Επίσημου Δικτύου Διανομής της Schneider Electric.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.