Καλωσορίστε το καλοκαίρι με τα πλυντήρια – στεγνωτήρια της LG

0

Είμαστε μόνο λίγες ημέρες πριν από το καλοκαίρι και για όποιον δεν έχει αλλάξει τα ρούχα στις ντουλάπες του, έφτασε η ώρα να το κάνει. Ανάλαφρα ρούχα, δροσερά υφάσματα και έντονα χρώματα είναι έτοιμα να πάρουν την θέση των ζεστών ρούχων. Βοηθός σου σε αυτό το project είναι τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της  LG Electronics (LG).

Τα LG πλυντήρια-στεγνωτήρια[1] αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση για τη φροντίδα των ρούχων, καθώς πλύσιμο και στέγνωμα γίνονται απλά με το πάτημα ενός κουμπιού, εξοικονομώντας χρόνο και χώρο- αφού συνδυάζονται δύο συσκευές σε μία. Τι καλύτερο λοιπόν για να φυλάξεις τα ρούχα σου κατευθείαν καθαρά και στεγνά;

Ενσωματώνοντας κορυφαίες τεχνολογίες, όπως η τεχνολογία TurboWash™ τα ρούχα καθαρίζουν σε λιγότερο χρόνο από τον συμβατικό κύκλο [2], ενώ με την τεχνολογία Steam™ εξαλείφεται το 99,9%  των αλλεργιογόνων[3], όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες. Παράλληλα, μέσω της λειτουργίας «Φροντίδα για τις ζάρες», μειώνονται οι ζάρες[4] στα υφάσματα για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα. Μόλις κέρδισες επιπλέον ελεύθερο χρόνο!

Τα ποικίλα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων συσκευών συμπληρώνονται από την τεχνολογία AI DD™[5] που προστατεύει τα ρούχα κατά τη διάρκεια των πλύσεων, αφού ανιχνεύεται αυτόματα το βάρος και η απαλότητα των υφασμάτων και επιλέγονται οι βέλτιστες κινήσεις για τα υφάσματα.

Ο αποτελεσματικός συνδυασμός των δυνατοτήτων πλύσης και στεγνώματος, σε συνδυασμό με τις έξυπνες λειτουργίες της LG, έχουν απλοποιήσει τη διαδικασία, αφήνοντας ελεύθερο πολύτιμο χρόνο για άλλες δραστηριότητες.

Έτσι, η αλλαγή των εποχιακών σου ρούχων είναι πλέον παιχνιδάκι!

[1] Τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ανά μοντέλο.
[2] Η δοκιμή έγινε από την Intertek και βασίστηκε στο πρότυπο IEC 60456: έκδοση 5.0. Κύκλος TurboWash39 με 5kg IEC σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών με την επιλογή TurboWash (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον.
[3] Το πρόγραμμα Allergy Care είναι εγκεκριμένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και εξαλείφει τα αλλεργιογόνα ακάρεα σκόνης σε ποσοστό 99,9%.
[4] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Δεκέμβριο του 2018, με βάση το πρότυπο AATCC. Κύκλος βαμβακερών στην επιλογή «Φροντίδα για Ζάρες» (3 πουκάμισα) σε σύγκριση με τον κύκλο βαμβακερών χωρίς καμία επιλογή. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον.
[5] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Μάρτιο του 2019. Κύκλος βαμβακερών με 2 κιλά εσωρούχων σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών της LG (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα ρούχα και το περιβάλλον. Το AI DD είναι διαθέσιμο σε 3 τύπους πλύσης.(Βαμβακερά, Διάφορα υφάσματα, Εύκολη φροντίδα).

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.