Δυναμική είσοδος για τη Dahua στην καταναλωτική αγορά – Οι κορυφαίες Smart TV’s της εταιρείας στα καταστήματα της Praktiker

0

Η Dahua Technologies βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την περαιτέρω διεύρυνση της προϊοντικής γκάμας και την είσοδο της στην καταναλωτική αγορά με τις πιο εξελιγμένες Dahua Smart TV’s. Η Dahua Technologies σε στενή συνεργασία με την Praktiker Ηellas, το No. 1 Ελληνικό Δίκτυο Home Improvement, διαθέτει πλέον πλήρη γκάμα Smart TV’s σε όλα τα καταστήματα Praktiker πανελλαδικά.

Aξιοπιστία, υψηλό performance και μοναδική ποιότητα κατασκευής, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά για τα οποία διακρίνεται η Dahua, και τα οποία επιβεβαιώνονται με τα 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση που προσφέρεται. Ο elegant και ultra κομψός σχεδιασμός της, την κατατάσσουν ανάμεσα στις πιο όμορφες τηλεοράσεις της αγοράς, καθώς έρχεται με σχεδόν ανύπαρκτα bezels (borderless design), με το ultra-slim body να ξεχωρίζει.

«Για εμάς στην Dahua Technologies, η συνεργασία με την Praktiker Hellas είναι στρατηγικής σημασίας για την διάθεση καταναλωτικών μας προϊόντων στην Ελληνική αγορά. Βασικός μας στόχος για την ανάπτυξη της εταιρίας τα επόμενα χρόνια είναι η αγορά των Τηλεοράσεων προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας στους Έλληνες καταναλωτές », δήλωσε ο κ. Χαράλαμπος Καραΐσκος, Διευθυντής Πωλήσεων Dahua Technologies Greece.

Όπως δήλωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας Δημήτρης Μάγκος. «Για την Praktiker Hellas η διάθεση καινοτόμων προϊόντων και η παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών, αποτελούν προτεραιότητα και διέπουν διαχρονικά τη λειτουργία μας. Γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα στην αγορά τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, γι’ αυτό και με μεγάλη μας χαρά προχωράμε σε συνεργασία με την Dahua Technologies. Οι υψηλής απόδοσης Dahua Smart TV’s βρίσκονται πλέον στα ράφια των καταστημάτων μας, μέσω των οποίων οι πελάτες μας θα μπορούν να απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία θέασης».

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.