Η νέα LG OLED B3 ενσαρκώνει τη δέσμευση της LG να προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία οθόνης

0

Η LG OLED B3 επαναπροσδιορίζει τι είναι δυνατό στην τηλεόραση με την υπερσύγχρονη τεχνολογία OLED. Η LG OLED B3 αντιπροσωπεύει μια πρωτοποριακή εξέλιξη στην τεχνολογία των οθονών, θέτοντας νέα πρότυπα στην ποιότητα της εικόνας, την καθηλωτική εμπειρία θέασης και τον κομψό σχεδιασμό.

Στην αυτοφωτιζόμενη LG OLED B3 κάθε pixel στην οθόνη OLED εκπέμπει το δικό του φως χωρίς να απαιτείται οπίσθιος φωτισμός, με αποτέλεσμα ο χρήστης να απολαμβάνει απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, βαθύτερο μαύρο, έντονη αντίθεση και ζωντανά, αληθινά χρώματα. Το βαθύ σκοτεινό μαύρο μπορεί να επιτευχθεί μόνο με αυτοφωτιζόμενα pixels, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες που συνήθως διαφεύγουν από το μάτι. Έχει 100% χρωματική πιστότητα[1] και ένταση, προβάλλοντάς τα ακριβώς όπως στο πρωτότυπο, με πλούσιους τόνους τόσο σε φωτεινά όσο και σε σκοτεινά περιβάλλοντα.

Το πάνελ της LG OLED B3 φέρνει την κινηματογραφική υπεροχή απευθείας στο σαλόνι σας, εξασφαλίζοντας μια ανεπανάληπτη οπτική εμπειρία. Οι σκηνές ζωντανεύουν με την εξαιρετικά ζωντανή εικόνα του Dolby Vision™ και τον καθηλωτικό, χωρικό ήχο του Dolby Atmos®. Με τη βοήθεια του FILMAKER Mode™ η εικόνα είναι αληθινή αφού διατηρεί την οπτική του σκηνοθέτη για έναν πιο αυθεντικό τρόπο απόλαυσης των ταινιών.

Διαθέτει επεξεργαστή α7 AI 4K Gen6 και θα μυήσει τους χρήστες στον κόσμο του α-ρεαλισμού κάνοντας τους να αισθανθούν ότι είναι οι πρωταγωνιστές και ότι βρίσκονται στο κέντρο της δράσης.

Με τεχνολογία AI Super Upscaling, το σύστημα επεξεργασίας χρησιμοποιεί τα AI Noise Reduction (μείωση θορύβου με τεχνητή νοημοσύνη) και AI Super Resolution (σούπερ ανάλυση με τεχνητή νοημοσύνη), για την ταξινόμηση των εικόνων και την αφαίρεση του θορύβου με βάση την κατηγορία τους. Στη συνέχεια, οι αλγόριθμοι «deep learning» βελτιώνουν τα πρόσωπα και τα αντικείμενα για να τα κάνουν να φαίνονται πιο ευκρινή, εκφραστικά και πολυδιάστατα. Επίσης, το AI Sound Pro αναμειγνύει εικονικά τον ήχο για να δημιουργήσει το αποτέλεσμα ηχείων surround 5.1.2, με επεξεργασία για σαφήνεια και έλεγχο της ισορροπίας.

Με έξυπνες λειτουργίες όπως ThinQ® AI και WebOS, η LG OLED B3 προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση σε έναν κόσμο ψυχαγωγίας: εύκολη πλοήγηση σε αγαπημένες  υπηρεσίες streaming, σύνδεση με άλλες συσκευές και απόλαυση ενός μεγάλου φάσματος εξατομικευμένου περιεχομένου με λίγα μόνο κλικ.

Τέλος, με την LG OLED B3 οι χρήστες θα ξεκινήσουν μοναδικές περιπέτειες παιχνιδιού, αφού συνδυάζει εκπληκτική απεικόνιση, ταχύτατους χρόνους απόκρισης και προηγμένα χαρακτηριστικά παιχνιδιού όπως VRR, NVIDIA G-Sync και AMD FreeSync Premium. Συνδυαστικά, αυτά τα χαρακτηριστικά δημιουργούν μια ασύγκριτα καθαρή, ομαλή εικόνα, ενώ το UX που είναι προσανατολισμένο στον παίκτη και η απλή ροή παιχνιδιών επιτρέπουν στο χρήστη να εισέρχεται απευθείας στον κόσμο του παιχνιδιού.

Η LG OLED B3 είναι διαθέσιμη σε τρία μεγέθη, 55, 65 και 77 ίντσες και θα δώσει έμπνευση στον εσωτερικό σας χώρο και θα προσθέσει μινιμαλιστική γοητεία.

[1]Το πάνελ OLED της LG είναι πιστοποιημένο από την Intertek για χρωματική πιστότητα 100%, μετρημένη κατά το πρότυπο CIE DE2000 με 125 μοτίβα χρωμάτων.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.