Δυνατά beats από την LG στην CES 2019 με ενισχυμένη σειρά ηχείων XBOOM!

0

Η LG παρουσιάζει νέα μοντέλα για τη σειρά XBOOM στη CES 2019. Τα καινοτόμα νέα προϊόντα είναι έτοιμα να ενθουσιάσουν με εξαιρετικό ήχο, μοναδικά χαρακτηριστικά και απίστευτη ευκολία.

Το όνομα XBOOM έχει γίνει συνώνυμο της ισχύος και της ποιότητας, με την LG να αποκτά κυρίαρχη θέση τόσο στις κατηγορίες mini component και all-in-one audio. Τα πιο πρόσφατα προϊόντα της σειράς XBOOM παραμένουν πιστά στην ταυτότητα της εταιρείας, προσφέροντας δυνατό ήχο με απαράμιλλη ποιότητα και ευκολία στη χρήση. Η οικογένεια XBOOM περιλαμβάνει mini components και all-in-one μονάδες, φορητά ηχεία Bluetooth XBOOM Go και έξυπνα ηχεία XBOOM AI ThinQ. Ιδανική λύση για μικρές και μεγάλες κοινωνικές συνευρέσεις, είτε πρόκειται για πάρτι σε εξωτερικό χώρο, είτε για χρήση στο σπίτι, είτε για πολύ μεγάλο πάρτυ σε εσωτερικό χώρο, το LG XBOOM διατηρεί τη διασκέδαση με εκρηκτικό ήχο και ειδικές λειτουργείες για πάρτι.

Ο βασικός στόχος του LG XBOOM και το αδιάκοπο κίνητρο της LG είναι να προσφέρει κορυφαία ποιότητα ήχου που μεγιστοποιεί την απόλαυση της ακρόασης. Το νέο μοντέλο ναυαρχίδα XBOOM mini component (μοντέλο CL98) προσφέρει ισχύη 3.500W και ενσωματώνει Compression Horn για να παράγει πιο καθαρό ήχο σε υψηλότερες συχνότητες.

Το κορυφαίο μοντέλο XBOOM της LG, το OL100, προσφέρει ισχύη 2.000W, χρησιμοποιώντας το αποκλειστικό ‘Blast Horn’- έναν διπλωμένο αγωγό αέρα πίσω από τον driver που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί ακουστική πίεση ήχου κατευθύνοντας αέρα μέσω ενός αγωγού ενίσχυσης – για τη βελτίωση της αναπαραγωγής υψηλής συχνότητας και μπάσου, δημιουργώντας ηχητικό αποτέλεσμα που οι χρήστες όχι απλά ακούν αλλά μπορούν να νιώσουν. Επίσης, διαθέτει Meridian Mode, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους ειδικούς της αναγνωρισμένης βρετανικής εταιρείας Meridian Audio. Αυτή η αποκλειστική ρύθμιση ήχου έχει ως αποτέλεσμα καθαρά πρίμα και ενισχυμένα μπάσα, ιδανικό για λάτρεις του ήχου που απολαμβάνουν να ακούν μουσική ενώ χαλαρώνουν στο σπίτι.

Το νέο XBOOM υποστηρίζει το codec aptX HD για αναπαραγωγή ήχου υψηλότερης πιστότητας χωρίς απώλειες μέσω Bluetooth, για να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις των μουσικόφιλων. Επιπλέον, το αναβαθμισμένο Wireless Party Link καθιστά δυνατή τη σύνδεση πολλαπλών ηχείων για μια ακόμα πιο εντυπωσιακή ηχητική εμπειρία.

Η σειρά LG XBOOM διαθέτει ποικιλομορφία, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέξουν μια λύση ήχου που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Η premium all-in-one μονάδα (μοντέλο OL100) προσφέρει μέγιστη φορητότητα μέσω του σχεδιασμού της με τη λαβή Grab & Move. Τα ηχεία XBOOM freestyle (μοντέλα RK7 και RL4) μπορούν να τοποθετηθούν είτε κάθετα είτε οριζόντια και διαθέτουν τη λαβή X-grip για εύκολη μεταφορά.

Οι χρήστες μπορούν να εξωτερικεύσουν τον DJ που κρύβουν μέσα τους, βάζοντας τη δική τους δημιουργική πινελιά σε δημοφιλή κομμάτια με τις συναρπαστικές λειτουργίες Party της LG. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ‘DJ Star’, μπορούν με επιδέξιο τρόπο να αλλάξουν τα μουσικά κομμάτια μεταξύ τους, να ετοιμάσουν τα επόμενα και να ‘σκρατσάρουν’ σαν επαγγελματίες DJs. Η δυνατότητα ‘Cross Fader’ διευκολύνει την ομαλή ανάμειξη ήχου από δύο διαφορετικές πηγές. Με πολύ απλό τρόπο επιτρέπει στους χρήστες να ‘χτίσουν’ ένα δυναμικό ηχητικό crescendo, ολοκληρώνοντας την εμπειρία με φώτα που αναβοσβήνουν, με το ‘Party Accelerator’ να τους παρασύρει όλους για χορό. Μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή DJ (διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS) παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά από εφέ όπως το Scratch Mixing και το DJ Loop.

Διαθέσιμο στα προϊόντα LG XBOOM για το 2019, το Karaoke Star είναι ένα νέο διασκεδαστικό χαρακτηριστικό για όλη την οικογένεια. Το Karaoke Star μπορεί να καταστείλει τα φωνητικά και να αλλάξει τον τόνο τους για να ταιριάξει καλύτερα στο ηχόχρωμα του επίδοξου τραγουδιστή σε σχεδόν οποιοδήποτε κομμάτι. Τα 18 μοναδικά φωνητικά εφέ ταιριάζουν τέλεια με τη νέα λειτουργία Multi-Color Lighting, μια σειρά προκαθορισμένων επιλογών φωτισμού συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας συγχρονισμού με οποιοδήποτε κομμάτι παίζεται, τονίζοντας το ρυθμό και δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Τα ηχεία της σειράς LG XBOOM Go PK που παράγουν εξαιρετικό ήχο υψηλής πιστότητας παρά το μικρό τους μέγεθος και το μικρό βάρος τους, θα κάνουν επίσης την πρώτη τους εμφάνιση στην CES. Αυτά τα φορητά ηχεία υποστηρίζουν το aptX™ HD codec για ήχο 24-bit χωρίς απώλειες κατά τη μετάδοση από τα πιο πρόσφατα smartphones όπως το LG G7. Η σειρά PK προσφέρει υψηλής ποιότητας ήχο που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ακροατές, δημιουργώντας εκπληκτικά ακριβή ασύρματο ήχο και δίνοντας το XBOOM PK ένα ισχυρό πλεονέκτημα στην κατηγορία on-the-go.

Τα προϊόντα ήχου LG XBOOM έχουν λάβει διθυραμβικές κριτικές για τον υπέροχο ήχο και την έξυπνη συνδεσιμότητα AI. Το έξυπνο ηχείο XBOOM AI ThinQ της εταιρείας έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα προϊόντα ήχου στην κατηγορία του από μια σειρά καταξιωμένων online τεχνολογικών εκδόσεων για ηλεκρονικά καταναλωτικά προϊόντα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.