Κινηματογραφική ποιότητα από την άνεση του σαλονιού σας με την σφραγίδα της Sony!

0

Ζήστε την εμπειρία κινηματογραφικού ήχου Surround από την άνεση του σπιτιού σας με την Dolby Atmos και DTS:X υποστήριξη που διαθέτει η νέα μπάρα ηχείων X8500. Αυτή η μονή 2.1ch μπάρα ηχείων, μεταδίδει object-based κινηματογραφικό ήχο, ο οποίος σας τοποθετεί μέσα στη δράση. Χάρη στις μοναδικές τεχνολογίες ψηφιακής επεξεργασίας σήματος της Sony, όπως η τεχνολογία Vertical Surround Engine, μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία ήχου surround έως και 7.1.2ch, χρησιμοποιώντας τη μπάρα ηχείων X8500, χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον ηχεία. Το διπλό, ενσωματωμένο υπογούφερ (subwoofer), μεταδίδει βαθύ ήχο μπάσου και ενεργοποιώντας τη Λειτουργία Κινηματογράφου (Cinema Mode), μία από τις επτά βελτιωμένες λειτουργίες ήχου, μπορείτε να απολαύσετε κάθε ταινία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η X8500 έχει υποστήριξη eARC, για υψηλής ποιότητας κωδικοποιητές ήχου που περνούν μέσα από την τηλεόραση, στις μπάρες ηχείων σας. Η ασύρματη σύνδεση[1]  Bluetooth είναι επίσης διαθέσιμη, επιτρέποντας σας να συνδέετε ασύρματα τις μπάρες ηχείων με την τηλεόραση σας, ώστε το σπίτι σας να διατηρείται τακτοποιημένο, χωρίς περιττά καλώδια. Μπορείτε ακόμη να ακούσετε μουσική από το κινητό σας μέσω Bluetooth.

Ενδυνάμωση Ισχύος: HTS350

Με ήχο υψηλής ισχύος 320W, η νέα μπάρα ήχου HT-S350 μεταδίδει εντυπωσιακό, βαθύ, surround και δυνατό μπάσο με τα ασύρματα υπογούφερ (subwoofer) της. Η μοναδική και βελτιωμένη τεχνολογία S-Force PRO Front ARC Surround της Sony, μαζί με την υποστήριξη 5.1ch Decode, δημιουργούν μία ευρύτερη, πιο σαγηνευτική και ακριβής εμπειρία ήχου, όπως ποτέ στο παρελθόν. Συνδέστε την μπάρα ηχείων με την τηλεόραση σας μέσω της θύρας HDMI ARC, για εύκολη απομακρυσμένη λειτουργία. Αυτή η μπάρα ηχείων διαθέτει επίσης λειτουργία Bluetooth σύνδεσης, όπως και η X8500.

Κομψή Σχεδίαση

Ενσωματώστε απρόσκοπτα τη νέα οπτικοακουστική τεχνολογία στο σπίτι σας, χάρη στον κομψό σχεδιασμό της νέας σειράς. Οι μπάρες ηχείων X8500 και S350 διαθέτουν μοντέρνο design από διάτρητο μέταλλο. Η X8500, με ένα διπλό, ενσωματωμένο υπογούφερ, διαθέτει εικονικό αγωγό υπογούφερ (subwoofer) στα πλάγια της μπάρας, ενώ η S350 έχει ένα ιδανικά συνδυασμένο υπογούφερ (subwoofer) που διαθέτει έναν μεγάλου μεγέθους αγωγό.

Η  Τέλεια Εικόνα: UBPX800M2

Η συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray X800M2 υποστηρίζει την αναπαραγωγή ανάλυσης 4K Ultra-HD  και φορμάτ HDR, συμπεριλαμβανομένων των HDR10, Dolby Vision και Hybrid Log Gamma, ώστε να μεταδίδει εκπληκτική ποιότητα εικόνας στο σπίτι σας. Ακόμη με το X800M2 γίνεται δυνατή η αναβάθμιση σε 4Κ ανάλυση, η οποία μεταμορφώνει οτιδήποτε παρακολουθείτε, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε λεπτομερείς εικόνες, ακόμη και χωρίς 4Κ περιεχόμενο.

Η νέα συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray X800M2 υποστηρίζει επίσης τα πιο πρόσφατα και υψηλής ποιότητας φορμάτ ήχου, συμπεριλαμβανομένου και του Hi-Res Audio. Με την μπάρα ηχείων X8500 και τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray X800M2, θα ζήσετε την καλύτερη home cinema εμπειρία – η απρόσκοπτη μετάδοση υψηλής ποιότητας ήχου Dolby Atmos και το περιεχόμενο DTS:X εξασφαλίζουν την πιο προηγμένη ποιότητα εικόνας και ήχου.

Απολαύστε μία ευρεία γκάμα συμβατότητας δίσκων με την συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray X800M2 και απολαύστε την υπάρχουσα συλλογή σας από ταινίες και μουσική ή τις τελευταίες κυκλοφορίες σε μορφές υψηλής ευκρίνειας, συμπεριλαμβανομένων και των φορμά SACD και DVD-A.

Η συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray X800M2 υποστηρίζει υπηρεσίες streaming σε 4Κ ανάλυση, συμπεριλαμβάνοντας το Netflix και το YouTube. Χαλαρώστε και παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας προγράμματα, μέσω απευθείας αναμετάδοσης από τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray σας, στην τηλεόραση σας, σε ultra high definition.

  • Η μπάρα ηχείων HT-X8500 θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη Μαρτίου του 2019.
  • Η μπάρα ηχείων HT-S350 θα είναι διαθέσιμη στις αρχές Μαΐου του 2019.
  • Η συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray UBP-X800M2 θα είναι διαθέσιμη από τον Μάιο του 2019.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

www.sony.gr/electronics/sound-bar/ht-x8500

www.sony.gr/electronics/sound-bar/ht-s350

www.sony.gr/electronics/syskeves-anaparagwgis-blu-ray/ubp-x800m2

********

[1] Όσο για την ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth®, απαιτείται BRAVIA® που υποστηρίζει Bluetooth® A2DP (Advanced Audio Distribution Profile).

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.