Έφτασαν οι γιορτινές προσφορές Sonos – Εξοικονομήστε με δώρα ήχου για όλη την οικογένεια!

0

Παρόλο που οι φετινές γιορτές θα είναι λίγο διαφορετικές από τις προηγούμενες χρονιές, πιστεύουμε ότι ο σωστός ήχος – η αγαπημένη σας μουσική, μία χριστουγεννιάτικη ταινία, μερικές αυθόρμητες χορευτικές στιγμές, τα κάλαντα- μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σας πιο χαρούμενη και πιο φωτεινή. Φέτος, οι ιδανικές προτάσεις δώρων είναι τα προϊόντα Sonos που προσφέρονται σε ειδικές, εορταστικές τιμές.

Οι καλύτερες γιορτινές προσφορές – ισχύουν για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 26 έως 30 Νοεμβρίου

  • Εξοικονομήστε 100€ σε αγορά της μπάρας ήχου Sonos Beam (τώρα στα 349€) και στο Sonos Sub (τώρα στα 699€) και μετατρέψτε το καθιστικό σας σε οικιακό κινηματογράφο.
  • Εξοικονομήστε 100€ στο Sonos Move (τώρα στα 299€), το ανθεκτικό, φορητό ηχείο με WiFi και Bluetooth για να απολαμβάνετε τη μουσική σας μέσα και έξω από το σπίτι.
  • Εξοικονομήστε 50€ στο Sonos One (τώρα στα 179€) και στο Sonos One SL (τώρα στα 149€) για να ανεβάσετε την ακουστική εμπειρία σας στο επόμενο επίπεδο.

Οι γιορτινές προσφορές ισχύουν από 26 έως και 30 Νοεμβρίου, σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Και μην ξεχνάτε να συντονιστείτε στο Sonos Radio, για να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 60.000 τοπικούς και διεθνείς ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπου και αν βρίσκεστε. Επιπλέον, αν θα σας άρεσε να γιορτάσετε με τη μουσική της Dolly Parton, μπορείτε να συντονιστείτε στο Sonos Sound System Archive on Mixcloud εδώ και να ακούσετε μουσική και ιστορίες στην πρώτη της ραδιοφωνική εκπομπή στο Sonos Radio, Songteller Special. Η εορταστική ραδιοφωνική εκπομπή Holly Dolly Christmas Special θα είναι διαθέσιμη τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε την Sonos στο Facebook: sonosgreece και στο Instagram: @sonos_greece

προσφορές Sonos

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.