Το νέο LG Sound Bar SN9Y προσφέρει τον καλύτερο ήχο για την κινηματογραφική σας εμπειρία

0

Η LG φέρνει τον καλύτερο ήχο για μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία με το νέο Sound Bar SN9Y. Με τεχνολογία MERIDIAN και DTS:X, οι καταναλωτές θα απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες με ήχο υψηλής ανάλυσης με ρυθμό δειγματοληψίας 192 kHz και βάθος 24 bit.

Παρακολουθείστε τις αγαπημένες σας ταινίες με τεχνολογία Meridian και Dolby Atmos

Η Meridian ως πρωτοπόρος στην επεξεργασία ψηφιακού σήματος (DSP), επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο του σήματος ήχου, δίνοντας τη δυνατότητα σχεδίασης προηγμένων τεχνολογιών, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία ακρόασης σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Το SN9Y χάρη στην συμβατότητά του με το πρότυπο Dolby Atmos αποδίδει 3D ήχο surround προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση για έξοδο 5.1.2 ch. Επιπλέον,  διαθέτει το Master Quality Authenticate, μια επαναστατική τεχνολογία για την αποτελεσματική ροή (streaming) μουσικής.

Το νέο LG Sound Bar λειτουργεί και ως οικιακό σύστημα διαχείρισης, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν τον έλεγχο των συνδεδεμένων οικιακών LG ThinQ συσκευών από την άνεση του σαλονιού τους. Επίσης, το AI Room Calibration[1] ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση του ήχου από διάφορα αντικείμενα στον χώρο μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα και το AI Sound Pro αναλύει αυτόματα το περιεχόμενο, βελτιστοποιώντας άμεσα τις ρυθμίσεις ήχου κατά την αναπαραγωγή.

Τέλος, επιτρέπει συνδέσεις μέσω Wi-Fi και Bluetooth®, οπτικού καλωδίου ή καλωδίου HDMI, ενώ με το HDMI eARC (Βελτιωμένο κανάλι επιστροφής ήχου) καθίσταται δυνατή η μετάδοση ασυμπίεστου ήχου.

[1] Το AI Room Calibration είναι μια τεχνολογία αυτόματης ρύθμισης του ήχου που αντισταθμίζει το περιβάλλον στο οποίο είναι τοποθετημένο το Sound Bar, χρησιμοποιώντας αλγόριθμους που βελτιώνουν την ηχητική απόδοση του Sound Bar.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.