Ένα παλιό εργοστάσιο χαρτιού έγινε ένας σύγχρονος χώρος εργασίας

0

Οι νέες τεχνολογίες έχουν την επίπτωσή τους στα εργοστάσια χαρτιού που σιγά σιγά κλείνουν σε πολλά μέρη του κόσμου. Πολλά από αυτά αποτελούν πρώτης τάξεως ευκαιρίες για τους αρχιτέκτονες που τρέχουν να εκμεταλλευτούν και να μεταμορφώσουν τα μεγάλα τετραγωνικά τους, δοκιμάζοντας πολλές και εντυπωσιακές ιδέες.
Σ’ ένα τέτοιο παλιό εργοστάσιο στο Λονδίνο μπήκε μέσα η Gresford Architects και έκανε μία εντυπωσιακή αναικίνηση στο τριώροφο κτίριο, μετατρέποντάς το σ’ ένα μοντέρνο χώρο εργασίας. Από επαγγελματικής φύσεως το ιστορικό εργοστάστιο έδωσε την θέση του σε κάτι ας πούμε παρόμοιο, αφού εκεί πλέον βρίσκονται τα Paper Mill Studios ένας πολυχώρος που ειδικεύεται στην φωτογραφία, φιλοξενεί events ενώ λειτουργεί και ως hot spot δημιουργίας.
Τα κλασικά τούβλα, τα ψηλά ταβάνια και το άπλετο φως είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του χώρου που πήρε μία σύγχρονη πινελιά και αναδείχθηκε με εντυπωσιακό τρόπο. Το industrial ύφος έδωσε το δικό του τόνο στο τελικό αποτέλεσμα που ικανοποίησε απόλυτα τους πελάτες Sarah και Sam Robinson.

Paper-Mill-Studios-by-Gresford-Architects-4-889x593 Paper-Mill-Studios-by-Gresford-Architects-6-1020x610 Paper-Mill-Studios-by-Gresford-Architects-7-1020x610 Paper-Mill-Studios-by-Gresford-Architects-9-1020x610

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.