Ένα ζωγραφισμένο χαλί

0

Αυτό είναι ένα εύκολο DIY όπου πραγματικά θα αναδείξει τη βεράντα σας και θα μπορείτε να το απολαύσετε για τα επόμενα χρόνια.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε βαρεθεί να κοιτάζει την αυλή του όπου ήταν αρκετά απλή και χρειαζόταν ένα χαλί προκειμένου να αλλάξει λίγο στυλ. Δεν μπορούσε παρόλα αυτά να βρει κάτι όπου θα ταίριαζε στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού.

4

Τέλος, αποφάσισε να δοκιμάσει τη ζωγραφική. Αφού καθάρισαν σχολαστικά τη βεράντα και στέγνωσε ξεκίνησαν να ετοιμάζονται για το χρώμα. Χρησιμοποιώντας ταινία σχεδίασαν το περίγραμμα του χαλιού και στη συνέχεια πρόσθεσαν ταινίες στη μέση ώστε να δημιουργήσει τις ρίγες. Μόλις η διαδικασία ολοκληρώθηκε ξεκίνησε να χρωματίζει το χαλί χρησιμοποιώντας λευκό χρώμα από το κατάστημα υλικών της περιοχής.

3

Στη συνέχεια μόλις στέγνωσε το πρώτο χρώμα, έβαψαν ξανά για άλλη μια φορά για να είναι πιο έντονο το χρώμα. Τέλος, επειδή ήθελε να δείξει πιο φυσικό το σχέδιο του και να θυμίζει κυριολεκτικά πραγματικό χαλί χρησιμοποίησε το ίδιο χρώμα για να προσθέσει κόμπους με κρόσσια και στις δύο άκρες του χαλιού.

2

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό και εντυπωσιακό θα λέγαμε καθώς πλέον δεν χρειάζεται να πλύνει ή να μαζέψει το χαλί της τον χειμώνα σε περίπτωση που φυσάει δυνατός αέρας.

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.