Εναλλακτικές χρήσεις του φίλτρου του καφέ

0

Ο αγαπημένος σου γαλλικός καφές για να γίνει χρειάζεται κάτι βασικό, ένα φίλτρο! Τώρα όμως μπορείς να μάθεις πως το φίλτρο του καφέ έχει και άλλες χρήσεις που ούτε πίστευες ότι μπορούν να υπάρξουν και πραγματικά θα εντυπωσιαστείς.

Στον φούρνο μικροκυμάτων

Αν θέλεις να καλύψεις το φαγητό σου πριν το βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων ώστε να αποφύγεις το πιτσίλισμα αλλά και το καθάρισμα αργότερα μπορείς να τοποθετήσεις από πάνω ένα φίλτρο του καφέ.

Στα τζάμια

Ή και σε οποιαδήποτε γυάλινη επιφάνεια μπορείς να φανταστείς αντί να χρησιμοποιήσεις κάποιο πανάκι μπορείς να κάνεις το ίδιο με ένα φίλτρο του καφέ. Οι αντιαισθητικές δαχτυλιές γίνονται με μιας παρελθόν όσο περίεργο και αν σου ακούγεται. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους καθρέπτες.

Στη μετακόμιση

Πρόκειται να μετακομίσεις και φοβάσαι για το αγαπημένο σου σερβίτσιο; Τοποθέτησε ανάμεσα φίλτρα σαν διαχωριστικά και είσαι έτοιμη για μετακόμιση.

Για το κρασί

Αν στη προσπάθεια σου να ανοίξεις το κρασί έσπασε ο φελλός μέσα στο μπουκάλι μπορείς να σουρώσεις το κρασί ώστε να μη πιείτε και κομμάτια φελλού μαζί. Στην υγειά σας!

Στις γλάστρες

Αν κατά τη διάρκεια που ποτίζεις τις γλάστρες σου βλέπεις να φεύγουν και χώματα μαζί πρόλαβε τη συμφορά τοποθετώντας ένα φίλτρο στον πάτο της γλάστρας και έτσι θα φεύγει μόνο το νερό γιατί το χώμα θα μπορεί να το συγκρατήσει το φίλτρο.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.