H Entryway Collection σε βοηθάει να έχεις τακτοποιημένη την είσοδο του σπιτιού σου

0

Είναι το σημείο του σπιτιού που σε καλοσωρίζει πρώτο και το τελευταίο που αφήνεις πίσω σου όταν φεύγεις. Είναι αυτό που βλέπουν και προσέχουν οι καλεσμένοι σου μόλις περνάνε την πόρτα σου, αυτό που δίνει την πρώτη εντύπωση της οικίας σου και ξέρουμε καλά πόση σημασία έχει αυτο.
Γι’ αυτόύς τους λόγους και μόνο την είσοδο του σπιτιού σου πρέπει να την έχεις σε τάξη, οργανωμένη και αν μπορείς να έχει και ξεχωριστό design τόσο το καλύτερο.

Η Grovemade, ένα design studio από το Πόρτλαντ παρουσίασε την Entryway Collection, ένα έξυπνο σύστημα για να έχεις τακτοποιημένη την είσοδο του σπιτιού. Πρόκειται για μία όμορφη σύνθεση από designs που παράλληλα έχει και μεγάλη χρησιμότητα. Διαθέτει μία θέση για τα κλειδιά, το κινητό ή τα γυαλιά σου, μία άλλη για να τοποθετήσεις ένα μικρό φυτό, ένας καθρέφτης και μικρά διακριτικά κρεμαστάρια για το παλτό, την τσάντα σου ή την ομπρέλα σου. Μία χειροποίητη ξεχωριστή πρόταση που βγαίνει σε δύο εκδόσεις, καρυδιά και σφένδαμο, η οποία μπορεί να κάνει την διαφορά στην είσοδο σας.

entryway-collection_100216_02-800x533 entryway-collection_100216_03-800x533 entryway-collection_100216_05-800x533Πηγή: Contemporist

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.