Εντυπωσιακά ίσια μαλλιά… με αγάπη!

0

Η άνοιξη ήταν πάντα η αγαπημένη μας εποχή, όχι μόνο για τα ανθισμένα λουλούδια και τις πιο ζεστές μέρες, αλλά και για το νέο ξεκίνημα που συμβολίζει. Φέτος, φαίνεται ότι η ανοιξιάτικη ανανέωση θα ξεκινήσει με τα μαλλιά μας. Φυσικά, όλες μας φιλοδοξούμε να έχουμε μαλλιά που όχι μόνο φαίνονται όμορφα αλλά είναι και υγιή. Τα ανοιξιάτικα χτενίσματα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανανεωθούμε αλλά και να απογειώσουμε κάθε μας εμφάνιση. Η πρόκληση; Ο ελάχιστος χρόνος που διαθέτουμε και φυσικά να έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνουμε την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών μας παιχνιδάκι αλλά και με επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Ανακαλύπτοντας το μυστικό μας όπλο

Το ισιωτικό Dyson Airstrait, έχει σχεδιαστεί για να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία μας στο styling των μαλλιών μας. Χωρίς αμφιβολία, δεν είναι απλώς άλλο ένα εργαλείο για τα μαλλιά, αλλά ένα άλμα προς πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά. Τα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν για να γίνει η καθημερινή μας αγαπημένη ρουτίνα ομορφιάς είναι σημαντικά και είναι τα εξής:

Ισιώνει απευθείας τα βρεγμένα μαλλιά, με αέρα. Χωρίς καυτές πλάκες. Χωρίς φθορά από τη θερμότητα

Το Dyson Airstrait καταργεί τις παραδοσιακές πλάκες θερμότητας για μια μοναδική τεχνολογία που βασίζεται στον αέρα, επιτρέποντάς μας να ισιώσουμε τα μαλλιά μας χωρίς τον φόβο για φθορά από τη θερμότητα. Αντίθετα προστατεύει τα μαλλιά μας και τα αφήνει απαλά και λαμπερά.

2 επιλογές για γρήγορο και ευέλικτο styling

Είτε βιαζόμαστε να ετοιμαστούμε για τη δουλειά είτε αφιερώνουμε χρόνο στο χτένισμά μας, το Dyson Airstrait προσαρμόζεται στις ανάγκες μας. Διαθέτει 2 επιλογές styling, από βρεγμένα μαλλιά σε στεγνά (Wet) και απευθείας σε στεγνά μαλλιά (Dry) για να ανανεώσετε το styling σας προσφέροντας φυσικό ίσιο αποτέλεσμα σε διαφορετικούς τύπους μαλλιών.

Εξασφαλίζει λαμπερά μαλλιά με φυσική λάμψη

Μετρά και ρυθμίζει τη θερμοκρασία του αέρα έως και 30 φορές το δευτερόλεπτο, διασφαλίζοντας ότι η ροή του αέρα δεν υπερβαίνει την απαιτούμενη θερμοκρασία, αποτρέποντας τη φθορά από την υπερβολική θερμότητα και προστατεύοντας τη φυσική λάμψη των μαλλιών.

Τα πιο εντυπωσιακά ίσια μαλλιά που μπορείς να κάνεις πανεύκολα με το Dyson Airstrait

Οπλισμένοι με το Dyson Airstrait, έχουμε βρει 3 χτενίσματα που είναι τέλεια για την εποχή:

Από άφρο σε ίσιο: Για εκείνες τις μέρες που νιώθουμε πιο glam, μερικά περάσματα με το Dyson Airstrait μας δίνουν ίσια μαλλιά γεμάτα λάμψη ακόμα κι αν τα φυσικά μας είναι άφρο και φουντωτό.

 

Το λεγόμενο «καρφί»: Μπορούμε να κάνουμε το πιο clean ίσιο χτένισμα, χωρίζοντας σε τούφες για ένα αποτέλεσμα σέξι και άκρως θηλυκό.

90% ίσιο με τσαχπινιά: Ξεκινάμε δίνοντας όγκο στη ρίζα και ισιώνοντας προς τις άκρες αλλά με ένα απαλό γύρισμα στο τελείωμα, για μια πιο ανάλαφρη εικόνα, κι όλα αυτά χάρη στις ευέλικτες δυνατότητες styling του Dyson Airstrait.

 

Η άνοιξη έχει να κάνει με την ανανέωση, και για εμάς, αυτό ξεκινά από τα μαλλιά μας. Το ισωτικό Dyson Airstrait δεν απλοποίησε απλώς τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών μας, αλλά την έχει μεταμορφώσει, κάνοντας το styling ακίνδυνο για την υγεία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!