Επιστροφή στα θρανία με τo Digital Life Back to School και τη Wind!

0

Η θερινή ραστώνη και το γλυκό καλοκαιράκι μας έχουν αφήσει για τα καλά και τα φθινοπωρινά vibes έχουν πλέον κατακλύσει την ατμόσφαιρα. Η έναρξη της φθινοπωρινής season φέρνει μαζί της παραδοσιακά και την επιστροφή στα θρανία! Σε περίπτωση δε που είσαι πρωτοετής φοιτητής, τότε σίγουρα θα αισθάνεσαι ένα άγχος να σε καταβάλει. Ψάξε να νοικιάσεις σπίτι που να σε βολεύει και είναι οικονομικό, να οργανώσεις όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζεσαι ή να βρεις τα τεχνολογικά gadgets που θα σε συντροφεύσουν στο δύσκολο, αλλά συγχρόνως συναρπαστικό νέο σου ξεκίνημα!

Digital Life B2S Edition (3)
Δεν χρειάζεται όμως να σε πιάνει πανικός, καθώς ο ειδικός φοιτητικός οδηγός του Digital Life και της Wind βρίσκεται online για να σε βοηθήσει στα πρώτα σου φοιτητικά βήματα… Στη συγκεκριμένη ειδική έκδοση σε περιμένουν tips για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες του πρώτου μήνα, αλλά και ένας χρήσιμος οδηγός για να ετοιμάσεις το φοιτητικό σπίτι των ονείρων σου.

Digital Life B2S Edition (5)

Επίσης, στις σελίδες του Digital Life Back to School θα βρεις προτάσεις για να παρακολουθήσεις τις αγαπημένες σου σειρές στο Netflix, τα πιο cool φοιτητικά στέκια της Αθήνας, βιβλιό-προτάσεις για να μάθεις να μαγειρεύεις στο σπίτι, αλλά και μια σειρά από χρηστικά mobile apps που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη!

Digital Life B2S Edition (1)

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς στις σελίδες του Digital Life Back to School θα βρείς μοναδικά τεχνολογικά προϊόντα, όπως smartphones, smartwatches, αξεσουάρ, tablets και gadgets που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου!

Digital Life B2S Edition (4)

Πάτα στο link εδώ και μην ξεχνάς ότι τα φοιτητικά χρόνια είναι τα καλύτερα!  

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.