Εργένης vs σκόνη σημειώσατε Ariete!

0

Για τη μάχη που δίνω ως εργένης με τη σκόνη σε καθημερινό επίπεδο θα μπορούσουν να γραφτούν τα πιο ευφάνταστα σενάρια. Κανένα κινηματογραφικό «τέρας» δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά τα λευκά σωματίδια που απλώνονται παντού και κάνουν τη ζωή μου μία δοκιμασία. Είναι ακόμα πιο τρομακτικό, ακούραστο και τρομερά δύσκολο να το νικήσεις. Φτάνεις στο σημείο να σκέφτεσαι πως πρέπει να σε λυπηθεί η Marvel και εκεί που φτιάχνει μία cool στολή για τον Iron Man να σου εξασφαλίσει και σένα ένα προχωρημένο gadget για να καταφέρεις να τα βάλεις με τον εχθρό!

2735 part gancio
Εκεί όμως που έχεις χάσει κάθε ελπίδα αφού το Χόλιγουντ παραείναι απασχολημένο και δεν πρόκειται να σου δώσει σημασία, έρχεται η βοήθεια από μία «εταιρεία παραγωγής» που είναι ο απόλυτος ειδικός επί του θέματος. Την Ariete. Η οποία ξέρει πως και που ακριβώς πρέπει να χτυπήσει τον αντίπαλο. Δεν κάνει μαγικά στη μεγάλη οθόνη, ούτε ψεύτικα τρικ, αλλά πραγματική, χειροπιαστή σκληρή δουλειά.

2735 part maniglia
Έχει την ικανότητα και το know how για να κάνει εύκολη τη ζωή του εργένη που δεν κατέχει και πολλά από την καθαριότητα και που θέλει ένα σύγχρονο μηχάνημα για να τελειώσει γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά.

2735 part spia
Και δεν αποτελεί ένα όπλο μόνο στα δικά του χέρια, αλλά κάθε νοικοκυράς που πρέπει να παλέψει με τη σκόνη σε μεγαλύτερα τετραγωνικά, ακόμα πιο δύσκολες επιφάνειες και κρυψώνες και με περισσότερα ακατάστατα άτομα τριγύρω της!

2735 part sacchetti
Τα 700W της ARIETE 2735 SMART 700W RED μπορούν να δώσουν σε κάθε περίπτωση «πολεμιστή» τις σούπερ δυνάμεις που χρειάζονται για να παλέψει με το τέρας της σκόνης σε διάφορα «πεδία της μάχης», είτε στα πατώματα, είτε σε χαλιά και μοκέτες. Η χάρτινη/υφασμάτινη σακούλα της έχει χωρητικότητα 2,5 λίτρα που θα γεμίσει για τα καλά όταν περάσει η βούρτσα για τα σκληρά πατώματα και τα χαλιά από πάνω τους.

2735 part cavo
Με μήκος καλωδίου 5 μέτρα μπορεί να πάει παντού με άνεση στο σπίτι και να αναλάβει κάθε «αποστολή», με τα εξαρτήματα «ρύγχος/βουρτσάκι» να βοηθούν σ’ αυτό. Έχει ενεργειακή απόδοση Α που είναι ότι πρέπει για να μην αποδειχθεί και ασύμφορη η κόντρα με τη σκόνη, αλλά και 2 χρόνια εγγύηση για να δώσετε τις μάχες σας σε βάθος χρόνου δίχως φόβο και έγνοιες!
Η Ariete θα είναι πάντα δίπλα στον αγώνα κατά της μάχης και θα μας βγάζει περήφανους και ξεκούραστους νικητές!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.