Πίσω από αυτά τα κεραμικά που ενώνουν Ανατολή και Δύση κρύβεται ένας Έλληνας designer!

0

Η συλλογή Hybrid της Ιταλικής εταιρείας Seletti είναι αυτό που λέει το όνομά της. Ένα υβρίδιο, ένας συνδυασμός δύο διαφορετικών στυλ στο ίδιο κεραμικό.
Πιάτα, μπολ, φλυτζάνια κλπ. μοιάζουν να έχουν ενώσει ακριβώς στη μέση Ανατολικά και Δυτικά σχέδια. Πολύχρωμοι και κυρίως απρόσμενοι συνδυασμοί από εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους στυλ και θα είχε πολύ πλάκα να βλέπαμε την αντίδραση των guests την ώρα θα τα έβλεπαν να απλώνονται επάνω στο τραπέζι.
Πίσω από το design βρίσκεται το studio CTRLZAK των Katia Meneghini και Thanos Zakopoulos! Ναι πρόκειται για έναν Έλληνα designer που ζει και εργάζεται στο Μιλάνο και είναι το ένα από δύο μυαλά πίσω απ’ αυτή σην συλλογή που ενώνει την ανατολή με τη δύση με απρόσμενο τρόπο.
Η συλλογή είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της από το 2011 και τα τελευταία έξι χρόνια ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία της που μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Μάλιστα στη συλλογή πρόσφατα προστέθηκαν και χαλιά που ακολουθούν την ίδια αισθητική!

seletti-hybrid-collection-1 seletti-hybrid-collection-5 seletti-hybrid-collection-9 seletti-hybrid-collection-13 seletti-hybrid-collection-18 seletti-hybrid-collection-large

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.