Έτσι μεταμορφώνουν την πρόσοψη ενός κτιρίου 2000 λουλούδια!

0

Θυμάστε τις 900 μαύρες πλαστικές καρέκλες που είδαμε πριν από λίγες μέρες στην πρόσοψη ενός κτιρίου; Τώρα έχουμε μία άλλου είδους παρέμβαση! Πολύ πιο φυσική και σίγουρα πιο πολύχρωμη!
Ο artist Cornelius Gavril και το αρχιτεκτονικό στούντιο Piuarch έκαναν αγνώριστο το κτίριο του δεύτερου στο Μιλάνο βάζοντας στην πρόσοψη μία «κουρτίνα» που αποτελείται από 2000 λουλούδια! Την εικαστική αυτή παρέμβαση την ονόμασαν… αναμενόμενα Flowerprint.
Τριαντάφυλλα, κρίνοι, γαρύφαλα, αλλά και αρωματικά βότανα όμως είναι λεβάντα και μέντα, έχουν δημιουργήσει ένα εκπληκτικό θέαμα και σίγουρα από κοντά αυτό το κτίριο πρέπει να είναι ο ορισμός του αξιοθέατου με τις φωτογραφικές μηχανές να έχουν πάρει φωτιά!
Μιλάμε για ένα ζωντανό έργο τέχνης και όπως μπορείτε να δείτε αρκετά από τα κοτσάνια των λουλουδιών είναι καρφωμένα σε πατάτες, ένα παλιό κλασικό κόλπο που μεγαλώνει τη ζωή τους!

flowerprint-hanging-flower-installation-piuarch-2 flowerprint-hanging-flower-installation-piuarch-3 flowerprint-hanging-flower-installation-piuarch-4 flowerprint-hanging-flower-installation-piuarch-9 flowerprint-hanging-flower-installation-piuarch-11
Πηγή: Designboom

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.