Εξοικονόμηση ενέργειας και άνεση ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες με τα κλιματιστικά της LG

0

Το καλοκαίρι φέρνει μαζί του υψηλές θερμοκρασίες που ειδικά σε συνθήκες καύσωνα δοκιμάζουν τις αντοχές μας. Τα κλιματιστικά της LG προσφέρουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση, η οποία συνοδεύεται από τεχνολογίες αιχμής που μειώνουν περαιτέρω το κόστος χρήσης, ενώ παράλληλα σας εξασφαλίζει ένα δροσερό, άνετο και υγιεινό περιβάλλον. Επιλέγοντας τα κλιματιστικά της LG Electronics, μπορείτε να απολαμβάνετε ένα άνετο και δροσερό καλοκαίρι διατηρώντας παράλληλα υπό έλεγχο την κατανάλωση ενέργειας.

Μία αποτελεσματική λύση για να μην καταναλώνετε άσκοπα ενέργεια, αλλά και να απολαμβάνετε άνεση είναι η διατήρηση της κατάλληλης θερμοκρασίας μέσα στο χώρο σας. Για παράδειγμα, τα κλιματιστικά DUALCOOL της LG, προσφέρουν ταχύτερη ψύξη1 και μεγαλύτερη άνεση, χάρη στην τεχνολογία LG DUAL Inverter Compressor™ που διαθέτουν. Επίσης, τα κλιματιστικά DUALCOOL της LG προσφέρουν αποτελεσματικότερη ψύξη2, συμβάλλοντας σημαντικά στην μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Επίσης, είναι εξίσου σημαντικό να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην συντήρηση και τον καθαρισμό του κλιματιστικού σας, καθώς αποτελούν δύο σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση του κλιματιστικού και κατά συνέπεια και το κόστος κατανάλωσης ενέργειας.

Η τακτική συντήρηση και ο καθαρισμός του κλιματιστικού σας, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση του κλιματιστικού και να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας. Φροντίστε να καθαρίζετε ή να αντικαθιστάτε τακτικά τα φίλτρα αέρα του κλιματιστικού σας,

ώστε να διασφαλίζεται η σωστή ροή του αέρα και να απομακρύνεται η σκόνη που μειώνει την απόδοση του κλιματιστικού. Μάλιστα, τα κλιματιστικά DUALCOOL της LG διαθέτουν λειτουργία αυτόματου καθαρισμού, με την οποία αφαιρείται η υγρασία από το εσωτερικό τους διατηρώντας τα πάντα καθαρά. Επίσης, εξασφαλίζουν καθαρότερο περιβάλλον χάρη στη βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση του ψυκτικού μέσου R32, το οποίο είναι αρκετά φιλικό προς το περιβάλλον. Επιπλέον, μέσω της ενσωματωμένης τεχνολογίας UVnano™, απομακρύνονται τα βακτηρίδια σε ποσοστό 99,99%3 με φωτισμό LED UV και ταυτόχρονα διατηρείται ο ανεμιστήρας της μονάδας καθαρός.

Εσείς που θέλετε να έχετε πάντα τον έλεγχο, επιλέγοντας τα κλιματιστικά της LG έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε εύκολα την κατανάλωση ενέργειας4, μέσω της οθόνης του κλιματιστικού σας και ταυτόχρονα να ελέγχετε την ενεργειακή κατανάλωση σε 4 επίπεδα βάσει των αναγκών σας, είτε είστε μόνοι σας είτε με την οικογένεια σας.

Με τα κλιματιστικά της LG απολαμβάνετε ένα άνετο και δροσερό καλοκαίρι χωρίς τον «πονοκέφαλο» του αυξημένου λογαριασμού ηλεκτρικής ενέργειας.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.