Ευκολία στην καθημερινότητα με τα πλυντήρια – στεγνωτήρια της LG

0

Είναι αλήθεια ότι τους κρύους μήνες ή τους μήνες με υγρασία το στέγνωμα των ρούχων αποτελεί μία πρόκληση. Μία συσκευή που συνδυάζει την πλύση και το στέγνωμα, όπως τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG Electronics (LG), προσθέτει ευκολία στην καθημερινότητα, καθώς με το πάτημα ενός κουμπιού τα ρούχα βγαίνουν καθαρά και στεγνά. Παράλληλα εξοικονομείται χώρος, αφού είναι 2 συσκευές σε 1.

Πέρα από την ευκολία τα LG πλυντήρια-στεγνωτήρια ενσωματώνουν μία σειρά από καινοτόμες λειτουργίες και χαρακτηριστικά:

Μεγάλη χωρητικότητα

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG ξεχωρίζουν για τη μεγάλη χωρητικότητά[1] τους, προσφέροντας τη δυνατότητα για λιγότερες πλύσεις.

Αυτόματη δοσολογία απορρυπαντικού και μαλακτικού

Με την τεχνολογία ezDispenseTM [2] διανέμεται αυτόματα η βέλτιστη ποσότητα απορρυπαντικού και αποθηκεύεται ακόμα περισσότερο απορρυπαντικό στο δοχείο[3]. Καθορίζεται αυτόματα η δόση του απορρυπαντικού που απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων, μειώνοντας τον κίνδυνο παρουσίας υπολειμμάτων απορρυπαντικού μετά το ξέβγαλμα.

Ολοκληρωμένη πλύση σε λιγότερο χρόνο[4] και προστασία των υφασμάτων

Η τεχνολογία TurboWash™360˚, η οποία διατίθεται σε συγκεκριμένα μοντέλα πλυντηρίων-στεγνωτηρίων ρούχων, επιταχύνεται η πλύση και τα ρούχα καθαρίζονται σε λιγότερο χρόνο από τον συμβατικό κύκλο[5]. Ακόμη, χάρη στην τεχνολογία AI DD™[6] ανιχνεύεται αυτόματα η απαλότητα και το βάρος των υφασμάτων και επιλέγονται οι βέλτιστες κινήσεις. Αυτό προσφέρει υψηλή φροντίδα στα υφάσματα, συμβάλλοντας στη μείωση της φθοράς τους.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG εδώ.

[1] Η χωρητικότητα διαφέρει ανά μοντέλο.
[2] Επιλεγμένα μοντέλα διαθέτουν την λειτουργία ezDispenseTM.
[3] Έως και 20 πλύσεις σε κανονική δόση (φορτίο 5 κιλών). Η δοκιμή έγινε σε εργαστήριο της LG. Πρόγραμμα βαμβακερών και «κανονική» δόση απορρυπαντικού.
[4] Αφορά σε μοντέλα LG.
[5] Η δοκιμή έγινε από την Intertek και βασίστηκε στο πρότυπο IEC 60456: έκδοση 5.0. Κύκλος TurboWash39 με 5kg IEC σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών με την επιλογή TurboWash (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον.
[6] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Μάρτιο του 2019. Κύκλος βαμβακερών με 2 κιλά εσωρούχων σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών της LG (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα ρούχα και το περιβάλλον. Το AI DD είναι διαθέσιμο σε 3 τύπους πλύσης.(Βαμβακερά, Διάφορα υφάσματα, Εύκολη φροντίδα).

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.