Η Ferrari έβγαλε καρέκλες γραφείου και ο άντρας σου θα πάθει πλάκα

0

Επειδή το να καθίσεις πίσω από ένα cockpit μίας Ferrari δεν είναι και το εύκολο πράγμα στον κόσμο, σας έχουμε μία άλλη λύση εσάς των φανατικών της Ιταλικής εταιρείας. Η Ferrari γιορτάζει τα 70 της χρόνια και γι’ αυτό το λόγο η Ferrari Design έβγαλε την επετειακή Poltrona Frau Cockpit collection, μία σειρά από καρέκλες γραφείου τύπου που θέλουν να φέρουν την άνεση και την εργονομία της θέσης ενός supercar της Ferrari στο χώρο εργασίας σου. 

poltrona-frau-cockpit-collection-3
Τώρα πλέον όταν θα έχεις deadline θα… γκαζώνεις κανονικά και θα το προλαβαίνεις ως άλλος οδηγός Ferrari. Τα μοντέλα είναι δύο. President και Executive. H «Προεδρική» προσφέρει τέλειο support μέχρι πολύ ψηλά στο σώμα, ενώ η δεύτερη είναι πιο χαμηλή για να… κάνεις και καμία δουλειά!
Και οι δύο χρησιμοποιούν τα ίδια υλικά που μπαίνουν στις Ferrari ενώ βγαίνουν σε τρεις leather εκδοχές. Προς το παρόν τιμές δεν υπάρχουν διαθέσιμες και κάτι μας λέει πως όποιος θέλει να τις αποκτήσει θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Βέβαια, μία φορά στη ζωή σου αγοράζεις Ferrari.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.