Φωτοβολταϊκά LED φώτα σπιτιού

0

Από μικροί ακόμα μαθαίναμε στο σχολείο ότι η Ελλάδα έχει πολλές ευκαιρίες εκμετάλλευσης της αιολικής και ηλιακής παραγωγής ενέργειας.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μας ενδιαφέρει το τελευταίο, γιατί πολύ απλά μπορεί να μας εξασφαλίσει δωρεάν φωτισμό στο σπίτι, τουλάχιστον στους διαδρόμους και τις σκάλες.

Πως γίνεται αυτό; Με τη φωτοβολταϊκή λύση της Smart Electronics, που μπορείτε να αποκτήσετε μόνο με 12€ τα δύο τεμάχια !!!

Πρόκειται για μία συσκευή με δύο επιφάνειες. Η μία καλύπτεται από ένα ηλιακό πάνελ που χρησιμοποιείται για να συσσωρεύει ενέργεια στη διάρκεια της μέρας. Αυτή η ενέργεια, αργότερα, τροφοδοτεί τη λάμπα LED που βρίσκεται τοποθετημένη κάτω από την άλλη επιφάνεια.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο εύκολη και πρακτική είναι η χρήση του.

Η ενεργοποίηση της λάμπας γίνεται αυτόματα, μέσω ενός αισθητήρα φωτός, όταν αυτός ανιχνεύσει συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Φυσικά η χρήση της λάμπας δεν είναι υποχρεωτική, καθώς ένας διακόπτης επιτρέπει την πλήρη απενεργοποίηση της συσκευής, και αντίστοιχα της ενεργοποίησης της, ανάλογα με την επιθυμία σας.

Η τοποθέτηση της γίνεται πάρα πολύ εύκολα, τόσο μέσω αυτοκόλλητης ταινίας, όσο και μέσω των εγκοπών που θα βρείτε στο πίσω μέρος, ώστε να κρεμάτε τη συσκευή σε όποιο σημείο θέλετε.

Στη συσκευασία των 12€ θα βρείτε δύο συσκευές, δηλαδή 6 ευρώ η καθεμία. Το ζευγάρι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φωτισμό στο διάδρομο, τα σκαλοπάτια, την είσοδο (για να ξεκλειδώνετε άνετα), την πυλωτή, το γκαράζ ή δύσκολα και επίφοβα σημεία (γωνίες κλπ).

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και εξοπλίστε το σπίτι σας με αποτελεσματικό και οικονομικό φωτισμό!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 12€ κάνοντας κλικ εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.