Αυτές οι δύο πολυθρόνες κρύβουν ένα μίνι γυμναστήριο!

0

Πείτε πως μία ημέρα δεν έχετε όρεξη να πάτε στο γυμναστήριο. Πείτε πως έξω βρέχει και γίνεται κατακλυσμός. Πείτε πως χάλασε το αμάξι και είναι στο συνεργείο. Γιατί να μη φέρετε το γυμναστήριο στο σαλόνι σας και για την ακρίβεια… μέσα στις πολυθρόνες σας;
Η Stow Fitness Chair είναι μία ωραία εφεύρεση που κρύβει μέσα της ένα ποδήλατο και έναν πάγκο με διαθέσιμα βάρη 90 κιλών για να κάνετε τη γυμναστική σας, κυριολεκτικά εκεί που κάθεστε!

stow-fitness-exercise-equipment-1
Εάν αγοράσετε και τις δύο διαθέσιμες που υπάρχουν έχετε στο σαλόνι σας ένα μίνι γυμναστήριο και μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις που θέλετε εκεί ακριβώς που χαλαρώνετε, μέσα στην άνεση του σπιτιού σας. Κάθε μία από τις δύο πολυθρόνες διαθέτει ειδικό μηχανισμό που αναδιπλώνει και αποκαλύπτει από το κάτω μέρος της το ποδήλατο και τον πάγκο.
Η ποιότητα της πολυθρόνας όπως υποστηρίζουν οι κατασκευαστές είναι κορυφαία ενώ δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τον ιδρώτα αφού ο πάγκος και το ποδήλατο έχουν ειδικό υλικό που δεν επιτρέπει την απορρόφησή του. Και τα δύο συστήματα γυμναστικής στήνονται μέσα σε 30 δευτερόλεπτα με απλές κινήσεις!
Το Stow Fitness Chair project δεν τα πήγε καλά στο Kickstarter και στην crowdfunding καμπάνια του, ωστόσο κάτι μας λέει πως ακόμα κι έτσι θα βρει πολλούς αγοραστές που θα βάλουν αυτές τις πολυθρόνες στο σαλόνι τους.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.