Φροντίδα για τα ρούχα σας και εξοικονόμηση ενέργειας από τα LG DUAL Inverter Heat Pump στεγνωτήρια

0

Το στεγνωτήριο ρούχων είναι μία από τις πιο χρήσιμες οικιακές συσκευές, ιδιαίτερα τον χειμώνα, που η έντονη υγρασία κάνει το στέγνωμα των ρούχων δύσκολο και χρονοβόρο. Η LG Electronics (LG) διαθέτει μια ευρεία σειρά στεγνωτηρίων Ενεργειακής Κλάσης A+++ και A+++ (-10%) με αντλία θερμότητας που προστατεύει τα ρούχα από τη φθορά και μειώνει τις ζάρες, διατηρώντας τα στον χρόνο.

Τα στεγνωτήρια DUAL Inverter Heat Pump™ της LG ενσωματώνουν την τεχνολογία Eco Hybrid™. Συμβάλλουν έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρόνου, ενώ διακρίνονται για την εξαιρετική απόδοσή τους χάρη στον Συμπυκνωτή αυτόματου καθαρισμού1. Επιπλέον, διαθέτουν το πρόγραμμα Allergy Care2. Μειώνει κατά 99,9% τα ακάρεα από την οικιακή σκόνη, που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής.

Παράλληλα, με τον DUAL Inverter συμπιεστή, η LG προσφέρει στους καταναλωτές 10 χρόνια εγγύηση τόσο για τον συμπιεστή, όσο και για το μοτέρ.

Το διπλό φίλτρο βοηθά στην απόδοση του στεγνώματος, φιλτράροντας το χνούδι και οι αισθητήρες υγρασίας και θερμοκρασίας της μονάδας ανιχνεύουν αυτόματα το επίπεδο και ρυθμίζουν τον βέλτιστο χρόνο στεγνώματος. Προστατεύουν ακόμη και τα πιο ευαίσθητα ρούχα από τη ζημιά που προκαλεί η υπερβολική θερμότητα. Τέλος, με την εφαρμογή ThinQ™ επιτρέπεται η ρύθμιση του κατάλληλου προγράμματος στεγνώματος και η λήψη νέων προγραμμάτων.

Δείτε περισσότερα για τα στεγνωτήρια της LG στο www.lg.com/gr/stegnotiria.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.