Η σειρά GROHE Bauline εξοικονομεί νερό & κάνει το μπάνιο μας πιο όμορφο με μικρότερο budget

0

Μια προσιτή σειρά μπάνιου που συνδυάζει ποιότητα και πρακτικότητα, εξοικονομώντας νερό χάρη στην τεχνολογία Eco-Joy

Ιδανική για μικρούς χώρους ή μικρά budget, η ανανεωμένη σειρά μπάνιου Bauline της GROHE, παγκόσμιου ηγέτη στις ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα, αποτελεί την ιδανική λύση για όσους αναζητούν την άνεση σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και αισθητική σε προσιτή τιμή.

Ακολουθώντας το micro living trend του interior design, η σειρά Bauline συνδυάζει minimal σχεδιασμό και πρακτικότητα. Χάρη στο σχεδιασμό τους, οι νέες μπαταρίες Bauline, προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση στη χρήση: Ο μελετημένος σχεδιασμός της βρύσης και το κωνικό στόμιο εξασφαλίζουν ελεγχόμενη ροή του νερού ώστε να μη βρεχόμαστε όταν πλένουμε τα χέρια μας.

Χάρη στην καινοτόμα παραγωγική διαδικασία χύτευσης ψευδαργύρου των προϊόντων, που πραγματοποιείται στο βιώσιμο εργοστάσιο LIXIL στο Klaeng της Ταϊλάνδης, η σειρά Bauline μας προσφέρει ασφάλεια. Η επιφάνεια της βρύσης μπορεί να παραμένει κλειστή, εμποδίζοντας την «είσοδο» μολυσματικών ουσιών, ενώ παράλληλα διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα εσωτερικά τοιχώματα που διασφαλίζουν ότι το νερό δεν περιέχει μόλυβδο και νικέλιο. Τα τοιχώματα βοηθούν επίσης στην αποφυγή ατυχημάτων με εγκαύματα σε περιπτώσεις αύξησης της θερμοκρασίας του νερού, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια, ειδικά σε νοικοκυριά με παιδιά.

Η δημιουργία βιώσιμων λύσεων για όλους μας είναι προτεραιότητα για τη GROHE, και γι’ αυτό το λόγο η σειρά Bauline επανασχεδιάστηκε με την τεχνολογία εξοικονόμησης νερού GROHE EcoJoy. Ελέγχοντας τη ροή, μειώνεται η κατανάλωση του νερού από δέκα λίτρα σε μόλις πέντε το λεπτό, διατηρώντας την ίδια πυκνότητα. Με αυτόν τον τρόπο, η σειρά Bauline μας βοηθά να εξοικονομούμε νερό, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την υψηλή αισθητική.

Η εμπειρία του home spa ολοκληρώνεται με τα προϊόντα Bau Ceramic και Bau Accessories της GROHE.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.grohe.com

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.