Φθηνότερη η κρουαζιέρα από οίκο ευγηρίας: Η περιπέτεια ενός ηλικιωμένου ζευγαριού!

0

Κι όμως η κρουαζιέρα είναι φθηνότερη από οίκο ευγηρίας κι έτσι το ηλικιωμένο ζευγάρι έχει γυρίσει τον κόσμο!

Δύο συνταξιούχοι από την Αυστραλία αποφάσισαν να περάσουν 500 ημέρες στη θάλασσα, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο, καθώς αυτή η επιλογή τους φαινόταν οικονομικά πιο επικερδής από το να μείνουν σε έναν οίκο ευγηρίας.

Ο Μάρτι και η Τζες Άνσεν έχουν πραγματοποιήσει συνολικά 51 κρουαζιέρες μέσα σε δύο χρόνια. Το ηλικιωμένο ζευγάρι έμεινε στο πλοίο Coral Princess της Princess Cruises για περισσότερες από 450 ημέρες, περισσότερο από το μεγαλύτερο μέρος του πληρώματος, συμπεριλαμβανομένων των καπεταναίων, και σκοπεύουν να παραμείνουν στο πλοίο για ακόμη δύο χρόνια.

Το ζευγάρι υποστηρίζει ότι αυτή η επιλογή είναι οικονομικά πιο επικερδής από το να μείνουν σε έναν οίκο ευγηρίας. Στις κρουαζιέρες, πάντα υπάρχει κάτι να κάνεις, από χορό μέχρι δείπνο, και υπάρχει προσωπική καμαριέρα που φροντίζει για το καθάρισμα του δωματίου σου. Η Τζες απολαμβάνει ιδιαίτερα τον χορό χούλα στην αίθουσα χορού, ενώ ο Μάρτι απολαμβάνει τη δυνατότητα να κάνει «δια βίου φίλους».

Το ζευγάρι σκοπεύει να επιβιβαστεί στο πλοίο Crown Princess, που είναι ακόμη μεγαλύτερο, για μια ακόμη χρονιά. Όσον αφορά την οικογένειά τους, τους βλέπουν όταν προσεγγίζουν λιμάνια κοντά στα σπίτια τους.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.