Γρήγορες και τέλειες βάφλες κάθε φορά!

0

Οι βάφλες είναι ένα από τα αγαπημένα μας σνακ! Τραγανές απέξω και τρυφερές μέσα, ταιριάζουν με τα πάντα και τις λατρεύουν όλοι. Αυτόν τον καιρό που η εστίαση έχει κλείσει, έχουμε καιρό να φάμε φρέσκια βάφλα. Γιατί να μην φτιάξουμε στο σπίτι μερικές, με την βαφλιέρα Waffle Maker της Ariete, από την σειρά Party Time; Είναι πανεύκολο και το αποτέλεσμα θα είναι σαν να πήραμε αγοραστή!

Αρκεί μόνο ένα βήμα για να φτιάξετε ανά πάσα στιγμή τις τέλειες βάφλες. Απλώνετε το μείγμα για τις βάφλες στην βαφλιέρα και περιμένετε να ψηθούν. Τόσο εύκολο.

Ακόμη, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε βάφλες από ό,τι ζύμη θελήσετε. Μία πολύ καλή και υγιεινή ιδέα είναι να δοκιμάσετε να φτιάξετε βάφλα από μπανάνα. Απλά λιώνετε με το πιρούνι δύο ώριμες μπανάνες, ρίχνετε ένα αυγό και λίγο κακάο ή φυστικοβούτυρο και φτιάχνετε το τέλειο μείγμα για βάφλες. Τόσο εύκολα!

Επίσης, όλη η σειρά Party Time είναι εμπνευσμένη από τις κουζίνες του 1950, όπως φαίνεται από την retro αισθητική της. Έτσι, αποτελεί ένα στολίδι για την κουζίνα μας. 

Facebook: @ArieteGreece  https://www.facebook.com/arietegreece/

Instagram: @arietegreece  https://www.instagram.com/arietegreece/

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.