Η LG παρουσιάζει στην CES 2021 το νέο ψυγείο LG InstaView®

0

Στην πρώτη εικονική CES τον ερχόμενο μήνα, η LG θα παρουσιάσει τα νέα ψυγεία InstaView® Door-in-Door® με αναβαθμισμένες δυνατότητες και προηγμένο σχεδιασμό για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία χρήσης. Το κομψό ψυγείο διαθέτει μεγαλύτερο γυάλινο πάνελ για το σύστημα InstaView Door-in-Door και τεχνολογία UVnano™, η οποία περιλαμβάνεται στον ενσωματωμένο διανομέα νερού για βελτιωμένη υγιεινή, ενώ η φωνητική αναγνώριση InstaView το κάνει ακόμα πιο εύκολο στη χρήση.

Με τις τεχνολογίες InstaView Door-in-Door και UVnano, τα ψυγεία της LG προσφέρουν υψηλότερα επίπεδα υγιεινής και άψογο στιλ για ακόμα πιο φρέσκα τρόφιμα

Με «φανατικούς» σε όλο τον κόσμο, χάρη στην ευκολία που προσφέρει στην καθημερινότητα, το LG InstaView Door-in-Door αναβαθμίζεται περισσότερο για το 2021. Το LG InstaView φωτίζει το εσωτερικό του ψυγείου με μόλις δύο γρήγορα «χτυπήματα» στο διαφανές γυαλί ενώ η λειτουργεία Door-in-Door μειώνει την απώλεια του εσωτερικού κρύου αέρα παρέχοντας τον ιδανικό χώρο για να διατηρείτε τα προϊόντα στα οποία θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση. Το νέο γυάλινο πάνελ στο ψυγείο συμπληρώνει την κομψή αισθητική του InstaView Door-in-Door από ανοξείδωτο ατσάλι. Επιπλέον, το παράθυρο InstaView είναι 23% μεγαλύτερο από τα προηγούμενα μοντέλα, καθιστώντας πιο εύκολη από ποτέ την προβολή του περιεχομένου.

Τα νέα ψυγεία InstaView ενσωματώνουν τώρα την τεχνολογία UVnano της LG, η οποία αξιοποιεί τη δύναμη του φωτός για να διατηρεί την υγιεινή, χωρίς μικρόβια στην υποδοχή διανομής νερού, εύκολα και αποτελεσματικά. Η λειτουργία UVnano που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2017 στα πιο premium προϊόντα διανομής νερού της εταιρείας, μπορεί να απομακρύνει έως και το 99,99% των βακτηρίων στη βρύση[1] του ψυγείου. Για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά, οι χρήστες μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία UVnano με το πάτημα του ενός κουμπιού.

Κάτοχος του CES 2021 Innovation Awards Best of Innovation, το ψυγείο με αναγνώριση φωνής καθιστά τον χρόνο που αφιερώνει ο χρήστης στην κουζίνα πιο παραγωγικό και ευέλικτο. Οι καταναλωτές ενώ έχουν στα χέρια τους τα ψώνια του σούπερ μάρκετ μπορύν με μία απλή φωνητική εντολή όπως «άνοιξε την πόρτα του ψυγείου», να τα τοποθετήσουν στο εσωτερικό του. Η διαδραστική τεχνολογία φωνής της LG τους δίνει, επίσης, τη δυνατότητα να ζητήσουν από το ψυγείο την agenda της ημέρας ή να ελέγξουν την κατάσταση των συσκευών πάγου και νερού[2]. Επιπλέον, με το Amazon Dash Replenishment, μπορούν να παραγγείλουν αναλώσιμα, όπως ανταλλακτικά φίλτρα νερού, συνδέοντας έναν λογαριασμό της Amazon με την εφαρμογή LG ThinQ.

Κάθε νέο προϊόν InstaView της σειράς περιλαμβάνει τα αναγνωρισμένα συστήματα βελτίωσης και φρεσκάδας της LG, το LINEARCooling™ και το DoorCooling+™. Το LINEARCooling ελαχιστοποιεί τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, την κύρια αιτία αλλοίωσης[3] των τροφίμων. Ταυτόχρονα, το Door-Cooling+ ψύχει ολόκληρο το εσωτερικό του ψυγείου ομοιόμορφα διανέμοντας ισχυρή ροή αέρα από ένα στρατηγικά τοποθετημένο εξαερισμό[4].

Το LG Craft Ice™, το οποίο συναντήσαμε για πρώτη φορά πέρσι, θα είναι πλέον διαθέσιμο στα Side-by-Side InstaView ψυγεία του 2021. Τα σφαιρικά κομμάτια πάγου αργής τήξης, μεγέθους δύο ιντσών, που δημιουργούνται από το σύστημα LG Craft Ice κάνουν τα ποτά να φαίνονται υπέροχα, ενώ διατηρούνται παγωμένα για περισσότερο.

«Η δημοτικότητα των συσκευών LG κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης χρονιάς αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη για εμάς», δήλωσε η Lyu Jae-cheol, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Αξιοποιήσαμε το αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών και ανεβάσαμε τον πήχη στην καινοτομία των συσκευών για να προσφέρουμε ακόμα πιο συναρπαστικά προϊόντα το 2021».

Η σειρά ψυγείων LG InstaView του 2021 θα παρουσιαστεί στο εικονικό περίπτερο της LG κατά τη διάρκεια της CES 2021 από τις 11 Ιανουαρίου.

[1] Αξιολογήθηκε από την TÜV Rheinland το 2020 χρησιμοποιώντας τη μέθοδο δοκιμής LG που μετρά τη μείωση των Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa σε δείγματα απεσταγμένου νερού μετά από έκθεση σε UV LED του προϊόντος για 10 λεπτά ανά ώρα μετά από συνολικά 24 ώρες σε κανονική οικιακή χρήση. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τη χρήση. Το προϊόν δεν αντιμετωπίζει ή θεραπεύει καταστάσεις που σχετίζονται με την υγεία και δεν εγγυάται ότι το νερό που φιλτράρεται ανά προϊόν θα είναι απαλλαγμένο από μολυσματικούς παράγοντες όπως μικροβιολογικά σωματίδια.

[2] Η λειτουργία Voice assistant απαιτεί τη σύνδεση της εφαρμογής LG ThinQ μέσω Wi-Fi. Τα αποτελέσματα του Voice assistant ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την ένταση της φωνής του χρήστη, τον τονισμό και τον θόρυβο του περιβάλλοντος.

[3] Με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών UL χρησιμοποιώντας τη μέθοδο εσωτερικής δοκιμής της LG που μετρά την απόκλιση από τη μέση έως τη μέγιστη θερμοκρασία στο χώρο των φρέσκων τροφίμων μεταξύ των μοντέλων LG Bottom Freezer GBB72NSDFN (± 0.5C °), French Door GF-L570PL (± 0.5C °), Side-by- Side J811NS35 (± 0.5C °), Top Freezer B607S (± 0.5C °) και Top Freezer B606S (± 1.0C °), χωρίς φορτίο και κανονική ρύθμιση θερμοκρασίας. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν στην πραγματική χρήση.

[4] Με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών UL χρησιμοποιώντας την εσωτερική μέθοδο δοκιμών της LG, συγκρίνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να πέσει η θερμοκρασία του νερού στο επάνω τμήμα του ψυγείου μεταξύ των μοντέλων Door Cooling+ και Non-Door Cooling+. Το DoorCooling+ σταματά όταν ανοίγει η πόρτα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.