Γρήγορη και δυνατή ψύξη & θέρμανση χάρη στην τεχνολογία DUAL Inverter Compressor™

0

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics διαθέτει μια ευρεία σειρά κλιματιστικών με την καινοτόμο τεχνολογία DUAL Inverter Compressor™, η οποία έχει σχεδιαστεί για να είναι ενεργειακά αποδοτική και να προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη ψύξη και θέρμανση.

Mε την τεχνολογία LG DUAL Inverter Compressor™ επιτυγχάνετε ταχεία ψύξη και θέρμανση και εξασφαλίζετε την ιδανική θερμοκρασία για το χώρο σας πιο γρήγορα και με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Συγκεκριμένα, tα κλιματιστικά LG με inverter παρέχουν ψύξη έως και κατά 40% πιο γρήγορα από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter1, κάτι που έχει επαληθευτεί από την TUV Rheinland, έναν από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών δοκιμών τεχνικών συστημάτων και προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, ο LG DUAL Inverter Compressor™ λειτουργεί αθόρυβα, καθιστώντας τον μια καλή επιλογή για χρήση σε υπνοδωμάτια ή άλλους χώρους όπου ο θόρυβος μπορεί να αποτελεί πρόβλημα. Για την επίτευξη αθόρυβης λειτουργίας, τα κλιματιστικά LG DUAL Inverter διαθέτουν ενσωματωμένο ανεμιστήρα λοξής κλίσης, που σε συνδυασμό με τον inverter συμπιεστή, εξαλείφουν τον περιττό θόρυβο και επιτρέπουν την ομαλή λειτουργία.2

Εκτός από τις εντυπωσιακές του δυνατότητες ψύξης και θέρμανσης, ο LG DUAL Inverter Compressor™ διαθέτει ανθεκτικό σχεδιασμό που προορίζεται να αντέχει περισσότερο στις κακουχίες της καθημερινής χρήσης. Τέλος, χάρη στη δεκαετή εγγύηση του DUAL Inverter Compressor™ ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει εγγυημένες αποδόσεις για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα3.

1 Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35℃, εσωτερική 33℃), θερμοκρασία ρύθμισης (26℃).
2 Σύμφωνα με εσωτερική δοκιμή της LG, το κλιματιστικό LG DUAL Inverter εκπέμπει θόρυβο κάτω των 19 dBA. (Μοντέλο – V10API).
3 2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στον συμπιεστή. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες εγγύησης για τα προϊόντα LG: https://www.lg.com/gr/support/warranty

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.