Γυμναστική στο σπίτι: Η νέα τάση γίνεται μια φανταστική ρουτίνα!

0

Όλοι γνωρίζουμε ότι η τακτική άσκηση είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της καλής υγείας. Ωστόσο, με την πολυάσχολη ζωή μας, μπορεί να είναι δύσκολο να βρούμε χρόνο για μια παραδοσιακή ρουτίνα προπόνησης. Επίσης, δεν είναι πάντα εφικτό να ανανεώνουμε την συνδρομή μας στο γυμναστήριο καθώς όλα έχουν πάρει την ανιούσα…

Γι’ αυτό μπορούμε να φτιάξουμε την τέλεια ρουτίνα γυμναστικής στο σπίτι μας ειδικά όταν έχουμε για σύμμαχι την ΙΚΕΑ!

Γυμναστική στο σπίτι

Η ΙΚΕΑ, παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική σειρά DAJLIEN που σκοπό έχει να εκμεταλλευτεί την τάση για προγράμματα γυμναστικής στο σπίτι. Με την ΙΚΕΑ η γυμναστική στο σπίτι αλλάζει, αρκεί να αξιοποιήσει κανείς τα προϊόντα , που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού!

Τα νέα προϊόντα, έχουν κομψά χρώματα και σχέδια, και είναι πολυλειτουργικά καθώς εκτός από πρακτικά είδη σπιτιού λειτουργούν ταυτόχρονα και ως διακοσμητικά στο χώρο. Όπως ο καλόγερος DAJLIEN που είναι ιδανικός για το στέγνωμα των ρούχων ανάμεσα στα σετ, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και καθημερινά.

Πολυλειτουργικότητα

Με πηγή έμπνευσης να αποτελεί φυσικά το γυμναστήριο, ο πάγκος DAJLIEN είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα για την πολυμορφικότητα των προϊόντων της συλλεκτικής σειράς, αφού διαθέτει και αποθηκευτικό χώρο. Δοκιμάστε να τον αξιοποιήσετε ως πάγκο για την προπόνηση σας στο σπίτι, ως πάγκο αποθήκευσης ή ακόμα και σαν τραπεζάκι για τις στιγμές χαλάρωσης στον καναπέ.

Μουσική και yoga

Ο καθαριστής αέρα που λειτουργεί και ως ανεμιστήρας, ο ιμάντας yoga, οι επιγονατίδες, η μπάλα για μασάζ και το φορητό ηχείο bluetooth, σε απαλές αποχρώσεις του πράσινου και του κίτρινου, συμπληρώνουν κομψά τη σειρά, ενώ όλα μαζί σας βοηθούν να χαλαρώσετε και να αποβάλλετε το άγχος – σημαντικό μέρος της προπόνησης.

Ταυτόχρονα, τα περισσότερα είδη της σειράς, όπως η τσάντα ζώνης και η τσάντα αγορών, διπλώνονται και μεταφέρονται πολύ εύκολα, για να μεταφέρετε τον εξοπλισμό σας και να γυμνάζεστε όπου θέλετε, όποτε θέλετε!

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της νέας συλλεκτικής σειράς DAJLIEN στα καταστήματα ΙΚΕΑ ή στο ikea.gr.

#ikea

#zoumemazi

#dimiourgoumemazi

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.