Η ανανέωση του χώρου μας με πολύχρωμες πινελιές, φέρνει την άνοιξη στο σπίτι μας!

0

Είμαστε στην καρδιά της άνοιξης και έχουμε την ανάγκη για μια γενική ανανέωση. Όσο φτιάχνει ο καιρός τόσο φτιάχνει και η διάθεσή μας και αυτό μας οδηγεί σε μικρές ή μεγάλες αλλαγές που ξεκινούν από το σπίτι μας. Η ανανέωση του σπιτιού μας με μικρές πολύχρωμες πινελιές είναι το πρώτο βήμα για να μπούμε δυναμικά στο ανμοιξιάτικο mood!

Η Themis Z, το καταξιωμένο brand για πολυτελή είδη σπιτιού, παρουσιάζει με υπερηφάνεια τις τελευταίες της προτάσεις, που αποτελούν το ιδανικό κράμα φινέτσας, δεξιοτεχνίας και κομψότητας. Με το λανσάρισμα της συλλογής Iraka Palm, του τάβλι και των τραπεζομάντηλων, η Themis Z συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα του πολυτελούς τρόπου ζωής.

Iraka Palm Συλλογή: Επαναπροσδιορίζοντας τη Δεξιοτεχνία

Κατασκευασμένη από έμπειρους τεχνίτες στην Κολομβία, η συλλογή Iraka Palm είναι μια απόδειξη της εξαιρετικής δεξιοτεχνίας και της προσοχής στη λεπτομέρεια. Κάθε αντικείμενο είναι φιλοτεχνημένο στο χέρι με σύρμα, αναδεικνύοντας τα μοναδικά μοτίβα της Themis Z που αποπνέουν απαράμιλλη κομψότητα. Απογειώστε την τραπεζαρία σας με σουβέρ, καλαθάκια ψωμιού, δίσκους και δαχτυλίδια χαρτοπετσέτας, που διατίθενται σε μια εντυπωσιακή σειρά μαγευτικών χρωμάτων. Αφεθείτε στην πολυτέλεια που επαναπροσδιορίζεται με τη συλλογή Iraka Palm της Themis Z.

Τάβλι: Εκεί όπου η πολυτέλεια συναντά την αναψυχή

Παρουσιάζοντας τη νεότερη προσθήκη στο ρεπερτόριο της Themis Z: πολυτελή τάβλι που ξεπερνούν την απλή ψυχαγωγία και καθίστανται διαχρονικά έργα τέχνης. Με σχολαστική επεξεργασία από ξύλο υψηλής ποιότητας και διακοσμημένο με τα χαρακτηριστικά Themis Z σχέδια, κάθε σετ τάβλι είναι ένα σύμβολο φινέτσας και κομψότητας. Απολαύστε τη διαχρονική γοητεία αυτού του κλασικού παιχνιδιού, το οποίο διατίθεται σε μια ειδική συσκευασία που κοσμείται με το χαρακτηριστικό μοτίβο του τάβλι. Αναβαθμίστε την εμπειρία του παιχνιδιού και προσθέστε μια πινελιά πολυτέλειας στον ελεύθερο χρόνο σας με τα εκλεκτά τάβλι της Themis Z.

Τραπεζομάντηλα: Διαχρονική Κομψότητα, Φιλοτεχνημένα στο χέρι

Η Themis Z σας προσκαλεί να γνωρίσετε την επιτομή της κομψότητας με τη νέα συλλογή χειροποίητων διακοσμημένων τραπεζομάντηλων. Με το μοναδικό μοτίβο Peacock, αυτά τα τραπεζομάντηλα διατίθενται σε επτά σαγηνευτικούς χρωματικούς συνδυασμούς και τέσσερα διαφορετικά μεγέθη για να ταιριάζουν σε κάθε τραπέζι στο σπίτι μας. Κατασκευασμένα από ένα πολυτελή συνδυασμό 70% λινού και 30% βισκόζης, αυτά τα τραπεζομάντιλα διαθέτουν σύνθεση που δεν λεκιάζει, εξασφαλίζοντας τόσο αντοχή όσο και στυλ. Αναβαθμίστε τον χώρο της τραπεζαρίας σας με τη διαχρονική γοητεία των τραπεζομάντηλων Themis Z’s.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.