Η LG παρουσιάζει το ηχείο StanbyME για μια πιο προσωποποιημένη εμπειρία ψυχαγωγίας

0

Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει το παγκόσμιο λανσάρισμα του LG StanbyME Speaker (μοντέλο XT7S), του πιο πρόσφατου φορητού ηχείου της εταιρείας, το οποίο λειτουργεί σε αρμονία με μια οθόνη lifestyle LG StanbyME ή ως αυτόνομο ηχείο που μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε.

Σχεδιασμένο για να βελτιώνει την ψυχαγωγία τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, το ηχείο LG StanbyME Speaker με την εξαιρετική ποιότητα ήχου και την μεγάλη ευελιξία του, ανταποκρίνεται στους διαφορετικούς τρόπους ζωής και τις προτιμήσεις του σημερινού χρήστη.

Σχεδιασμένο για να προσφέρει ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας όταν συνδυάζεται με μια οθόνη StanbyME, το νέο ηχείο διαθέτει απρόσκοπτη, έξυπνη σύζευξη και έλεγχο μέσω του τηλεχειριστηρίου που συνοδεύει την οθόνη StanbyME. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν εύκολα το ηχείο και την οθόνη τους με ένα μόνο πάτημα, ενώ παράλληλα τα συνδέουν άμεσα μέσω Bluetooth. Το LG StanbyME διαθέτει επίσης ένα ειδικό widget με βολικό κέντρο μονομερούς ελέγχου και επισκόπηση της κατάστασης του ηχείου.

Για να απογειώσετε την οπτικοακουστική απόλαυση μέσω της ποιότητας του ήχου, η λειτουργία WOW Orchestra του LG StanbyME Speaker συνδυάζεται με το ενσωματωμένο ηχοσύστημα της οθόνης StanbyME, δημιουργώντας μια ενιαία και εξαιρετική ηχητική εμπειρία. Επιπλέον, ο επεξεργαστής τεχνητής νοημοσύνης α(Alpha)7 Gen 6 της LG StanbyME βελτιστοποιεί τον ήχο ανάλογα με τον τύπο περιεχομένου, ενώ τα διπλά tweeters 20 mm του ηχείου StanbyME παρέχουν καθαρό, εξαιρετικά λεπτομερή στερεοφωνικό ήχο. Επίσης, ο διπλός παθητικός πομπός δημιουργεί βαθύτερο, πιο συναρπαστικό μπάσο.

Προσφέροντας ευελιξία, το νέο ηχείο StanbyME μπορεί να συμπληρώσει απρόσκοπτα την οθόνη StanbyME ή να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο ηχείο οπουδήποτε, παρέχοντας στους χρήστες το αξιοσημείωτο επίπεδο ευελιξίας που εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες ηχητικής ψυχαγωγίας. Χάρη σε μια ειδική βάση, το ηχείο προσαρμόζεται εύκολα στην LG StanbyME, επιτρέποντας στους χρήστες να το τοποθετήσουν στην ιδανική θέση για ενισχυμένο ήχο.

Επιπλέον, με αξιολόγηση IPX5 και αναπαραγωγή έως και 16 ώρες, αυτό το φορητό ηχείο εξασφαλίζει σταθερή απόδοση ήχου όπου κι αν βρίσκεστε. Με το μικρό και ελαφρύ σώμα του (ύψος 78 mm, πλάτος 326 mm, πάχος 87 mm, βάρος 0,9 kg), το ηχείο LG StanbyME Speaker μπορεί να μεταφερθεί από το ένα μέρος στο άλλο με ευκολία, ενώ η λειτουργία «φωτισμού άκρων» προσφέρει εντυπωσιακά εφέ φωτισμού που προσθέτουν ένα διακριτικό αλλά οπτικά γοητευτικό στοιχείο για να απογειώσουν τη διάθεση και την ατμόσφαιρα κάθε χώρου ή περίστασης.

Το LG StanbyME Speaker είναι προς το παρόν διαθέσιμο από την ιστοσελίδα LG.com στην Κορέα και τις ΗΠΑ και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει και σε άλλες μεγάλες αγορές παγκοσμίως.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.