Η AVM κυριαρχεί στην IFA 2018 και ρίχνει ματιές στο… μέλλον!

0

H AVM είναι από τις εταιρείες που εμπιστευόμαστε με “κλειστά” μάτια για τα routers της (και όχι μόνο) και, όπως ήταν φυσικό, ο Γερμανός κατασκευαστής δε θα μπορούσε να μη δώσει δυναμικό “παρών” στην IFA 2018.

Με motto το “Future Now”, η AVM έδωσε έμφαση στα πλέον πρόσφατα προϊόντα της οικογένειας FRITZ!, μεταξύ των οποίων και το ολοκαίνουριο λειτουργικό FRITZ!OS 7, που αποτελεί την τελευταία έκδοση του γνωστού λειτουργικού, με υποστήριξη & για το Mesh WiFi System, και θα υποστηρίζεται από όλα τα τρέχοντα FRITZ! models.

Από τα δεκάδες προϊόντα της AVM που είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε στην IFA 2018, το νέο entry level router AVM FRITZ!Box 7530 ήταν εκείνο που κέρδισε τα βλέμματα με την παρουσίασή του. Διαθέτει το design του 7590, αποτελώντας ουσιαστικά το “μικρό αδερφό” του, καθώς είναι πιο μικρό σε μέγεθος και, επομένως, πιο διακριτικό στην τοποθέτηση. Υποστηρίζει ADSL, VDSL, VDSL vectoring και 35b supervectoring με ταχύτητες έως τα 300 Mbit/s, ενώ διαθέτει τέσσερις gigabit LAN ports και μία USB port για αποθήκευση media. Έχει ακόμη DECT base station & υποστήριξη Smart Home applications, όπως επίσης και αναλογική θύρα.

Είδαμε ωστόσο και το δημοφιλές AVM FRITZ!Box 7590 που σας έχουμε ήδη παρουσιάσει αναλυτικά, όπως επίσης και το AVM FRITZ!Box 7490, με υποστήριξη ADSL ή VDSL γραμμής, dual wireless AC+N, 4 x Gigabit Ethernet, δύο USB 3.0 θύρες, δύο αναλογικές θύρες & βάση DECT για έως 6 ακουστικά.

Επιπλέον, στη φετινή IFA παρουσιάστηκε από την AVM ακόμη ο νέος FRITZ! Repeater 3000, ένα Mesh product κατάλληλο για μεγαλύτερα σπίτια ή γραφεία, που, μαζί με τις 2.4 και 5GHz bands, περιλαμβάνει και μία τρίτη 5GHz band για να σας επιτρέπει να συνδέετε όλες τις συσκευές σας στο Mesh network σας. Αυτό συνεπάγεται σταθερή σύνδεση παντού, είτε παίζετε παιχνίδια ή στριμάρετε video, είτε απλά ελέγχετε τα emails σας.

Τέλος, είδαμε και το FRITZ!Fon 6, μία ασύρματη συσκευή κατάλληλη μεταξύ άλλων για HD telephony, Smart Home applications,& internet radio. Αδιαμφισβήτητα, η AVM κατάφερε για μία ακόμη φορά να κυριαρχήσει στην έκθεση IFA!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.