Η διακόσμηση για το Χριστουγεννιάτικο πάρτι

0

Ο Λευκός Οίκος βάζει τα γιορτινά του και πραγματικά μας παρασύρει γεμίζοντας μας ιδέες για το δικό μας Χριστουγεννιάτικο πάρτι.

1. Λίγα και καλά. Δεν είναι ανάγκη να υπερβάλλουμε σε μια διακόσμηση τραπεζαρίας. Καλό είναι να χρησιμοποιούμε από τρία εως πέντε στοιχεία για το σχεδιασμό του τραπεζιού. Η αντίθεση γυαλί με ξύλο δεν είναι έκπληξη αλλά τα βάζα προσθέτουν λάμψη ενώ τα ξύλινα κηροπήγια ζεστασιά.

2. Η τέχνη του layering. Το έχουμε ξαναπεί πως το layering είναι αρκετά της μόδας και μάλιστα θα πρέπει να γίνεται χρησιμοποιώντας αντικείμενα όπου θα έχουν διαφορετικά ύψη για να δείξουμε μια αίσθηση διαφορετικότητας στην επιφάνεια του τραπεζιού.

3. Τα σύμβολα. Συμβολικά στοιχεία επίσης στο τραπέζι κάνουν τη διαφορά όπως για παράδειγμα ένα κλαδί ελιάς σαν έμβλημα της ειρήνης. Χρησιμοποιώντας στεφάνια, κλαδιά και γιρλάντες μπορείς να προβάλεις έντονα αυτό το στοιχείο.

4. Το τρόλευ μπαρ. Επειδή τα περισσότερα είναι χαμηλά είναι σημαντικό να προσθέσουμε ύψος βάζοντας τα πιο ψηλά μπουκάλια ποτών στη πάνω πλευρά. Με αυτό τον τρόπο άλλωστε θα είναι και πιο λειτουργικό.

5. Απρόβλεπτη διακόσμηση. Πηγαίνοντας ενάντια στα σίγουρα της διακόσμησης το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Αυτό που έχεις να κάνεις μόνο είναι ο χώρος σου να γίνει ακόμα πιο όμορφος.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.