Οι ιδέες για το coffee table που αξίζει να κλέψεις

0

Καλά τα βιβλία, τα λουλούδια και οι δίσκοι και πραγματικά είναι τα χαρακτηριστικά ενός coffee table αλλά μη παραλείψεις να δεις αυτές τις δημιουργικές ιδέες προκειμένου να προσθέσεις περισσότερη λάμψη.

 

1

Δοκίμασε να βρεις κηροπήγια σε διαφορετικό στυλ. Για παράδειγμα αυτά τα ξύλινα κηροπήγια μαζί με το μικρό αγαλματάκι κάνουν πραγματικά τη διαφορά.

 

 

2

Άλλη μια ιδέα είναι να τοποθετήσεις ένα γρήγορο mini bar αν έχεις μεγάλο τραπεζάκι. Με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσεις το να αγοράσεις κάβα. Δεν χρειάζεται τίποτα να ξοδέψεις καθώς το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα γλαστράκι και ένας δίσκος. Και φυσικά ποτά.

3

Δοκίμασε την mix and max τάση και στο σαλόνι σου συνδυάζοντας ίδια κουτάκια με διαφορετικό δίσκο στο κάτω μέρος. Ναι, αυτό θα πει στυλ!

4

Ένα μικρό προσελάνινο αγαλματάκι πάνω σε ένα βιβλίο όπως ο συγκεκριμένος σκύλος δίνει διαφορετικότητα στο χώρο στο λεπτό.

5

 

Αν και είπαμε πως τα κεριά είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο, ο συνδυασμός του κεριού μαζί με ένα μπολ με χρυσές λεπτομέρειες σε ένα λευκό σαλόνι αλλάζει κυριολεκτικά όλο το στυλ.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.